Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Michaël Neem ruim de tijd om deze beslissing te nemen

Neem ruim de tijd om deze beslissing te nemen

Neem ruim de tijd om deze beslissing te nemen

Mijn gebed

Aartsengel MichaŽl, help mij sterk te blijven en ontspannen in deze nieuwe situatie. Help mij er aan te herinneren wat meer afstand te nemen en een stapje terug te doen, waardoor de situatie zich op een natuurlijke manier kan ontvouwen. Dankjewel, dat je mij beschermt.

Je hebt je vraag gesteld over een situatie waarin verwarring en besluiteloosheid heerst en deze kaart is het teken dat je niet overhaast te werk moet gaan. Je krijgt in de loop van de tijd nog meer informatie, die je op een natuurlijke wijze van advies zal dienen bij wat je aan het doen bent. Je hoeft op dit moment niets te forceren. De gelegenheid gaat echt niet aan je voorbij, als je er niet direct bovenop springt. Anderen zullen op je wachten. Het is jouw beslissing en het beste wat je kunt doen, is het wat langzamer aan doen en ruim de tijd nemen.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Teken op dit moment geen enkel contract, onderhandel over een betere overeenkomst
    - Wees niet te haastig met een nieuwe relatie
    - Stel meer vragen voordat je 'ja' zegt
    - Onderzoek je mogelijkheden en je alternatieven
    - Laat je niet door andere mensen onder druk zetten, want zij denken alleen maar aan zichzelf

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Michaël orakelkaarten
Aartsengel Michaël orakelkaarten

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen