Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Michaël Neem nu het besluit om gelukkig te zijn

Neem nu het besluit om gelukkig te zijn

Neem nu het besluit om gelukkig te zijn

Mijn gebed

Dankjewel om mij te helpen mijn hart te openen voor geluk, vreugde en zaligheid. Ik ben nu bereid om al het goede in mijn leven te zien.

De engelen hebben je gehoord en beantwoorden je gebeden. In plaats van je geluk te laten afhangen van de toekomst, kun je nu het besluit nemen om gelukkig te zijn. Een manier om dat te doen is jezelf te richten op alles en iedereen waar je je dankbaar voor voelt. Wat gaat er wel goed in je leven? Wat zijn je zegeningen en je krachten? Door jezelf nu toe te staan vreugde en plezier te beleven, ben je in staat dit ervaren. Neem het heft in eigen handen wat je leven betreft en zorg dat allerlei invloeden van buitenaf niet kunnen bepalen hoe jij je voelt.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Maak jezelf los uit dramatische toestanden
    - Verwacht een wonder
    - Schrijf op waar je dankbaar voor bent
    - Blijf positieve gedachten over deze situatie houden
    - Open je hart voor liefde

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Michaël orakelkaarten
Aartsengel Michaël orakelkaarten

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen