Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Michaël Maak gebruik van je verbeelding en je zult het antwoord vinden

Maak gebruik van je verbeelding en je zult het antwoord vinden

Maak gebruik van je verbeelding en je zult het antwoord vinden

Mijn gebed

Lieve God, dankjewel dat je mij de wijsheid en de creativiteit hebt gegeven om jouw wonderen op nieuwe en onverwachte manieren te bekijken. Ik accepteer en waardeer je hulp (in verband met deze situatie) in dankbaarheid en met heel mijn hart.

De engelen dienen je van advies en verhoren je gebeden en toch lijken hun boodschappen nogal ongewoon en onverwacht, dus je hebt je verbeeldingskracht nodig om ze te begrijpen. Laat je vooroordelen of oude overtuigingen los van wat er niet zal of kan gebeuren. De engelen beschikken over oneindige bronnen en ze hebben een oplossing bedacht die jij ook kunt zien als je gelooft dat alles mogelijk is.

Betekenissen van deze orakelkaart

  - Leg pen en papier voor je neer en ga zitten brainstormen
  - Werk je idee verder uit, het maakt niet uit hoe vergezocht het lijkt te zijn
  - Je ideeŽn zijn het antwoord op je gebeden
  - Je wordt volledig ondersteund als je je droomwensen volgt
  - Maak een lijstje van wat jij gelooft dat niet kan, of niet zal gebeuren, en verbrandt het vervolgens als een manier om je geest open te stellen voor alle mogelijkheden
  - Weet dat je het verdient om adviezen en geschenken uit de hemel te ontvangen

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Michaël orakelkaarten
Aartsengel Michaël orakelkaarten

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen