Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Michaël Laat je angsten los ... nu!

Laat je angsten los ... nu!

Laat je angsten los ... nu!

Mijn gebed

Aartsengel MichaŽl: help me, zodat ik me veilig voel en jouw adviezen waard ben. Dankjewel, dat je mijn zwaarmoedige, giftige en egoÔstische gedachten of gevoelens hebt gezuiverd.

Aartsengel MichaŽl zegt dat angst het enige is dat jouw geluk en plannen in de weg staat. Hij wil je laten zien hoe je je zorgen en angsten kunt loslaten, zodat je jezelf zeker en veilig kunt voelen. Je hebt deze kaart getrokken, omdat je er klaar voor bent om het in de hand houden van allerlei zaken los te laten en er op te vertrouwen dat alles uiteindelijk op zijn pootjes terecht zal komen.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Je gaat de goede kant op
    - Je verdient al het goede (net als wij allemaal doen!)
    - Sta jezelf toe liefde, hulp en overvloed te ontvangen
    - Je bent heel lief

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Michaël orakelkaarten
Aartsengel Michaël orakelkaarten

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen