Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Michaël Laat de waarheid in jezelf toe en handel in overeenstemming hiermee

Laat de waarheid in jezelf toe en handel in overeenstemming hiermee

Laat de waarheid in jezelf toe en handel in overeenstemming hiermee

Mijn gebed

Ik waardeer het dat je mij helpt mijn gevoelens met dankbaarheid en aanvaarding onder ogen te zien, zodat ik op een liefdevolle wijze eerlijk ten opzichte van mijzelf en andere mensen kan zijn. Dankjewel, Aartsengel MichaŽl, dat je mij de moed en de kracht hiervoor hebt gegeven.

Je hebt deze kaart getrokken, omdat je een belangrijk gevoel hebt geprobeerd te negeren. Probeer het toch toe te laten ook al zou je het misschien wel willen wegduwen, want dit gevoel verzoekt je dringend om eerlijk te zijn naar jezelf. Aartsengel MichaŽl zegt dat het onder ogen zien van deze waarheid helend voor je zal zijn, en je de richting zal aanwijzen en het advies zal geven over dat waar je naar op zoek bent. Je hebt geprobeerd je innerlijke impulsen te veronachtzamen, omdat je jezelf zorgen maakt om de veranderingen die je leven met zich mee brengt. Aartsengel MichaŽl verzekert je nogmaals dat hij je begeleidt, dat er aan je behoeften wordt tegemoetgekomen en dat je relaties gezond blijven.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Herstel of ga weg uit een ongezonde situatie
    - Sluit geen compromissen
    - Zie je angsten onder ogen
    - Blijf liefdevol over jezelf en je situatie denken

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Michaël orakelkaarten
Aartsengel Michaël orakelkaarten

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen