Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Michaël Jij hebt deze situatie geschapen en jij hebt de kracht om hem te veranderen

Jij hebt deze situatie geschapen en jij hebt de kracht om hem te veranderen

Jij hebt deze situatie geschapen en jij hebt de kracht om hem te veranderen

Mijn gebed

Dankjewel dat je mij je kracht uitleent en dat je mij herinnert aan mijn innerlijke kracht. Geef mij alsjeblieft een advies hoe ik me kan manifesteren en helen in overeenstemming met de goddelijke wil, hoe ik vrede en zegeningen kan bewerkstelligen voor iedereen die erbij betrokken is.

Deze kaart is een geheugensteuntje dat jij een machtige schepper bent, gemaakt naar het beeld en de gelijkenis van de goddelijke Schepper! Je bent niet een passief slachtoffer; je hebt het recht en het vermogen om boven alles uit te stijgen, en verandering in deze situatie en relatie aan te brengen. Zolang je echter andere mensen de schuld geeft, of gelooft dat zij macht over je uitoefenen, zal je ten einde raad blijven. Maar door God en Aartsengel MichaŽl aan te roepen en vervolgens de touwtjes in eigen hand te nemen in overeenstemming met hun advies, kun je alles op wonderbaarlijke manieren veranderen.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Geef jezelf of andere mensen niet de schuld
    - Maak een stappenplan en voer dit met een of meer stappen per dag uit
    - Ga een eerlijk gesprek aan met de andere persoon in deze situatie
    - Neem een of meer stappen om je dromen werkelijkheid te laten worden
    - Maak gezonde veranderingen in je leven

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Michaël orakelkaarten
Aartsengel Michaël orakelkaarten

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen