Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Michaël Je innerlijke leiding is echt en betrouwbaar

Je innerlijke leiding is echt en betrouwbaar

Je innerlijke leiding is echt en betrouwbaar

Aartsengel MichaŽl weet dat je jezelf onzeker of verward voelt, dus stuurt hij je deze kaart als bevestiging dat je hem echt heel goed hoort via je gedachten, ideeŽn en gevoelens. Je hebt kort geleden de drang gevoeld om actie te ondernemen, maar je hebt misschien geaarzeld uit angst dat je de verkeerde keus zou maken. Deze kaart bevestigt je dat het veilig is om door te gaan met deze veranderingen.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Je nieuwe idee is het antwoord op je gebed, dus je kunt het uitvoeren
    - Je gevoelens zijn juist
    - Als je iemand of een situatie niet vertrouwt, schenk dan aandacht aan deze gevoelens
    - Je wordt geleid door je innerlijke gids, zelfs al kun je niet zien waar hij je naar toe leidt, maar blijf hem in ieder geval volgen

Mijn gebed

Help mij alsjeblieft duidelijk te horen, te zien en voelen en kennis te nemen van de goddelijke leiding waarnaar ik heb gevraagd en om gebeden. ó Laat me mijn ego aan de kant schuiven, zodat jouw wijsheid in mij kan stromen ... ten bate van mijzelf en degenen om mij heen.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Michaël orakelkaarten
Aartsengel Michaël orakelkaarten

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen