Degene over wie je een vraag stelt is betrouwbaar

Degene over wie je een vraag stelt is betrouwbaar

Affirmatie

Fairy 1

Dankjewel dat je mij geholpen hebt vertrouwen te hebben, zodat ik mijn hart wijder open kan stellen in mijn relaties. Ik ben heel dankbaar voor je bescherming en de geruststelling dat er alleen maar betrouwbare mensen in mijn leven zijn.

Betekenis

- Je idee is goed en betrouwbaar
- Degene die je net hebt ontmoet zal een nieuwe romantische partner worden Geloof wat deze persoon je vertelt, ook al vind je het niet zo leuk om te horen
- Deze persoon zal een goede zakenpartner zijn
- Geef anderen niet de schuld en geef je boosheid of onvergeeflijkheid aan de engelen om te helen

Beschrijving

Je hebt deze kaart getrokken als geruststelling dat je op degene, die bij deze situatie betrokken is, kunt vertrouwen (en dat geldt dus ook als jij dat zelf bent). Iedereen maakt af en toe fouten of handelt egoïstisch, maar over het algemeen is de persoon aan wie je denkt oké. Hij of zij geeft om je en zal in overeenstemming hiermee op liefdevolle manieren handelen. Aartsengel Michaël vraagt je niet te verwachten dat deze persoon perfect is, want dat legt te veel druk op de relatie. Bekijk en behandel daarentegen je kameraad als jijzelf behandeld zou willen worden: met liefde en compassie.

Wat vind jij van 'Degene over wie je een vraag stelt is betrouwbaar'? Deel jouw ervaring met ons!

Aartsengel Michaël kopen?

Aartsengel Michaël Aartsengel Michaël

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël kopen