Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Michaël Je bent op de juiste weg

Je bent op de juiste weg

Je bent op de juiste weg

Mijn gebed

Aartsengel MichaŽl, ik roep je nu aan. Dankjewel dat je mij luid en duidelijk een advies hebt gegeven dat ik makkelijk kan begrijpen. Dankjewel dat je mij gemotiveerd hebt en de moed en het vertrouwen gegeven hebt om gezonde veranderingen in mijn leven aan te brengen.

Je hebt deze kaart getrokken als bevestiging dat je gedachten en handelingen in de juiste richting gaan voor het bereiken van je levensdoel en innerlijke vrede. Je hebt zorgvuldig geluisterd naar de adviezen van je innerlijke leiding en de engelen klappen in hun handen dat je dit zo getrouw navolgt. Hoewel je nog niet duidelijk ziet waar het allemaal goed voor is, willen de engelen je graag laten weten dat zij je op elke stap van je weg van advies dienen en je beschermen. Houd het goede werk hoog!

Betekenissen van deze orakelkaart

    - De juiste tijd is aangebroken om met een nieuw project te beginnen: start een eigen onderneming, maak je een goed boek eigen of maak een positieve verandering in je leefstijl
    - Luister naar je innerlijke leiding, zelfs al begrijpen andere mensen je niet
    - Vertrouw erop dat je financieel ondersteund wordt terwijl je doorgaan met je plannen

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Michaël orakelkaarten
Aartsengel Michaël orakelkaarten

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen