Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Michaël Houd je doel goed voor ogen

Houd je doel goed voor ogen

Houd je doel goed voor ogen

Aartsengel MichaŽl heeft je naar het pad van je levensdoel geleid. Kun je dat gevoel van opwinding voelen als je denkt over de baan die je graag wilt hebben, of de activiteiten die je wilt ondernemen? Dit is het teken dat je op de juiste weg bent en deze kaart herinnert je eraan om voortdurend doelgericht te zijn. Visualiseer steeds dat je de carriŤre of het vrijwilligerswerk van je dromen hebt. Zie jezelf andere mensen helpen of zie aangelegenheden waar je hart sneller van gaat kloppen.

Visualiseer dat je volledige financiŽle zeker held hebt als je jezelf aan deze belangrijk(' taak wijdt. Elke wens die je hebt kan werkelijkheid worden, zolang je er maar op gefocust blijft. Hei pad om je intenties werkelijk waar te maken kan wel eens verschillen van je verwachtingen, maar het resultaat zal waarschijnlijk al je dromen overtreffen. Weet dat de engelen gedurende je hele levensweg naast je lopen. Wees vol vertrouwen ... en ga door!

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Maak een `droomcollage' met foto's en zinnen die je uit tijdschriften knipt en die jouw dromen symboliseren
    - Spreek dagelijks de affirmatie uit dat je dromen al werkelijkheid zijn geworden

Mijn gebed

Dankjewel, Aartsengel MichaŽl, dat je mij helpt te focussen op mijn innerlijke visioen en intentie. Ik vraag je om advies hoe ik mijn angsten en twijfels moet loslaten, en dat je mij het vertrouwen en de moed schenkt om actie te ondernemen voor het verwezenlijken van mijn dromen.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Michaël orakelkaarten
Aartsengel Michaël orakelkaarten

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen