Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Michaël Het is nu tijd om uit deze ongezonde situatie te stappen

Het is nu tijd om uit deze ongezonde situatie te stappen

Het is nu tijd om uit deze ongezonde situatie te stappen

Mijn gebed

Aartsengel MichaŽl, op welke aspecten van mijn leven moet ik mijzelf op dit moment meer focus- sen? Dankjewel dat je mij helpt om je antwoorden te kunnen horen en dat je mij de moed geeft om gezonde veranderingen in mijn leven door te voeren.

Aartsengel MichaŽl heeft je smeekbede om hulp gehoord en zijn antwoord komt via deze kaart: Vertrek! Je hebt veel te lang in een afschuwelijke situatie gezeten, waarin je tijd en energie hebt geÔnvesteerd en waarin geen gezonde resultaten behaald zijn. Deze ervaring is niet heilzaam voor jou of de andere mensen die erbij betrokken zijn. Je hoeft niet in deze negatieve situatie te blijven zitten. Ga er uit weg. De engelen zullen je helpen om je ervan te verzekeren dat het vertrek zo harmonieus mogelijk verloopt en Aartsengel MichaŽl zal je behoeden en beschermen. Volg je innerlijke leiding bij elke stap die je doet en de overgang zal soepel verlopen.

Betekenissen van deze orakelkaart

  - Solliciteer naar een nieuwe baan
  - Stop met drinken, roken en andere drugs
  - Neem contact op met een relatietherapeut
  - Ga een openhartig gesprek aan met iemand met wie je moeilijkheden hebt
  - Eet gezondere voeding
  - Vraag om een medische second opinion - Vraag advies aan een echtscheidingsadvocaat
  - Verhuis naar een nieuwe woning
  - Maak je omgeving vrij van chemische en giftige middelen

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Michaël orakelkaarten
Aartsengel Michaël orakelkaarten

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen