Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Michaël God is aan het werk

God is aan het werk

God is aan het werk

Je hebt deze kaart getrokken zodat je weet dat God aan het werk is en voor alle details zal zorgen. Draag al je zorgen op aan God en houd op met tegen de stroom in te gaan. Er is een natuurlijke loop der dingen in deze situatie en het is belangrijk er vertrouwen in te hebben dat de dingen in de juiste richting gaan ... omdat zij dat inderdaad doen.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Vraag om hulp en sta jezelf toe deze te ontvangen wanneer hij je wordt geboden
    - Je gebeden zijn verhoord en beantwoord
    - Er manifesteert zich al een wonderbaarlijke oplossing
    - Geniet van je leven, omdat God de zorg op zich neemt voor al je ogenschijnlijke problemen

Mijn gebed

Lieve God, help mij alsjeblieft uit deze situatie te komen, zodat ik deze in geloof en vertrouwen aan uw goddelijke wijsheid en oneindige liefde kan overdragen om een oplossing te vinden en alles te helen voor iedereen die erbij betrokken is.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Michaël orakelkaarten
Aartsengel Michaël orakelkaarten

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen