Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Michaël Gevoel voor humor

Gevoel voor humor

Gevoel voor humor

Mijn gebed

Dankjewel, dat je mij hebt geholpen de humor van deze situatie in te zien, zodat ik hartelijk kan lachen om de menselijke natuur. Ik ben bereid om mijn ervaring in een nieuw licht te zien om liefde en helende energie aan te trekken.

De situatie zou gebaat zijn bij jouw gevoel voor humor. Bekijk je ervaringen alsof je naar een filmscène kijkt, in gedachten houdend dat - zoals Shakespeare zei - 'de wereld een schouwtoneel' is. Wat vind jij humoristisch aan de menselijke natuur in dit scenario? Door een nieuw perspectief op het gedrag van iedereen te krijgen, kun je er automatisch met liefde afstand van nemen. Humor zorgt er voor dat mensen hun weerstand opgeven, zodat liefde kan binnenstromen en de situatie en relaties kan helen. Dat is waarom Goden de engelen zo'n wonderbaarlijk gevoel voor humor hebben en jij ook!

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Weet dat lachen het beste medicijn is
    - Kijk naar een grappige film of een leuke tv-show om je stemming te verbeteren
    - Je levensdoel zou ook wel eens humoristisch schrijven, acteren of spreken kunnen inhouden
    - Leer een paar nieuwe moppen om je relaties op te peppen
    - Geef je op voor een cursus stand-up comedy om je spreekvaardigheid en je zelfvertrouwen te verhogen

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Michaël orakelkaarten
Aartsengel Michaël orakelkaarten

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen