Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Michaël Gebeden zullen je helpen in deze situatie

Gebeden zullen je helpen in deze situatie

Gebeden zullen je helpen in deze situatie

Aartsengel MichaŽl herinnert je eraan dat een gebed elke situatie zal verbeteren, terwijl jezelf zorgen maken het tegenovergestelde doet. Bidden werkt, omdat het God en de engelen de kans geeft hun hulp aan te bieden, omdat zij geen inbreuk kunnen doen op je vrije wil. Ze kunnen alleen maar met jouw toestemming tussenbeide komen en op jouw verzoek, en dat wat je doet als je aan het bidden bent. Hoewel je gebeden misschien wel eens anders beantwoord zouden kunnen worden dan je had verwacht, blijf je er toch van verzekerd dat je wordt gehoord. De goddelijke geest weet de perfecte oplossing voor iedereen die erbij betrokken is, dus is het jouw rol om hulp te vragen en dan het advies te volgen dat je wordt gegeven. God en de engelen zijn er verantwoordelijk voor hoe jouw gebeden beantwoord worden, meestal ver boven de menselijke verbeelding uitstijgend.

Betekenissen van deze orakelkaart

    - Sluit je aan bij een gebedsgroep. Hoe meer gebeden, hoe beter!
    - Geef al je zorgen en angsten aan God en de engelen
    - Heb vertrouwen, want er is een goede reden om hoopvol te zijn
    - Sta open voor oplossingen die anders zijn dan dat je had verwacht

Mijn gebed

Lieve God en Aartsengel Michael (en ieder ander tot wie je je gebed richt, bijvoorbeeld Jezus), ik vraag om jullie goddelijk ingrijpen (beschrijf de situatie). Ik verwelkom jullie hulp en ik vertrouw en volg jullie advies in dankbaarheid en genade. Ik heb een wonder nodig en ik vraag of jullie mij er een kunnen sturen om deze situatie op te helderen. Dankjewel, amen.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Michaël orakelkaarten
Aartsengel Michaël orakelkaarten

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen