Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Aartsengel Michaël Ga door, zonder enige angst

Ga door, zonder enige angst

Ga door, zonder enige angst

Mijn gebed

Dankjewel dat je met elke stap die ik doe meeloopt, mijn hand vasthoudt, mij vertrouwen en moed geeft en mijn gedachten en mijn acties leidt in de richting van de liefde en mijn werkelijke levensdoel.

Deze kaart is een teken dat je op de juiste weg bent en dat het veilig is door te gaan met dat wat je van plan bent. Zolang je jezelf aan de intenties houdt die gericht zijn op je harten zullen je stappen automatisch in harmonie zijn met de juiste richting. Het is op dit moment belangrijk voor je dat je actie onderneemt - het maakt niet uit hoe klein of schijnbaar inconsequent - om het gewenste resultaat te boeken. Vraag Aartsengel MichaŽl om advies door te zeggen 'Laat mij alsjeblieft de volgende stap zien' en hij zal je te hulp komen. Intussen zal hij je ook beschermen en ondersteunen om door deze belangrijke veranderingen in je leven heen te komen.

Betekenissen van deze orakelkaart

    Je wordt geholpen bij deze verandering in je leven
    - Ga weg uit een ongezonde situatie
    - Het is de juiste tijd om met een nieuwe onderneming of een ander bedrijf te beginnen
    - Stap deze relatie binnen met een open hart en geest
    - Dit is de juiste keus voor je

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen?

Aartsengel Michaël orakelkaarten
Aartsengel Michaël orakelkaarten

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël orakelkaarten kopen