Bescherm jezelf

Bescherm jezelf

Affirmatie

Fairy 1

Aartsengel Michaël, ik vraag je om mij, de mensen om mij heen, mijn auto en mijn huis te beschermen met je krachtige schild. Omring ons met je violette licht, dat alleen maar pure liefde door laat dringen.
Blijf alsjeblieft dag en nacht bij mij en zorg dat lieve mensen om mij heen veilig zijn (namen van specifieke mensen of situaties).

Betekenis

- Draag een beschermende edelsteen bij je, zoals een zwarte obsidiaan
- Zorg dat je lichamelijk beschermd bent, een geldige zorgverzekering hebt, je auto in een puike conditie verkeert, enzovoort
- Wees waakzaam in het omgaan met deze situatie of relatie

Beschrijving

Deze kaart geeft aan dat je op dit moment heel erg gevoelig bent voor allerlei allergieën en emoties. Aartsengel Michaël beschermt je tegen negatieve energie, maar het is ook belangrijk voor je om zelf een aantal actiestappen te ondernemen in dit streven. Vermijd bijvoorbeeld situaties waar boosheid of tweestrijd heerst. En blijf uit de buurt van bars, cafés en andere plaatsen war drugs en alcohol wordt misbruikt om lagere energieën aan te trekken. Volg je aangeboren neiging, zoals jezelf en je tijd te spenderen aan vriendelijke mensen, die een zachte stem hebben.

Wat vind jij van 'Bescherm jezelf'? Deel jouw ervaring met ons!

Aartsengel Michaël kopen?

Aartsengel Michaël Aartsengel Michaël

Deze 44 orakelkaarten met schitterende afbeeldingen doen de boodschappen van Aartsengel Michaël goed uitkomen. Je ontvangt antwoorden op de vragen en zaken die je bezighouden. Als je niet weet wat jouw missie of hogere doel in je leven is, kan Aartsengel Michaël je hier helderheid en aanwijzingen over geven.

De orakelkaarten geven je stap voor stap aanwijzingen op welke wijze je een juiste, veilige en helende reading kunt doen, voor jezelf of voor een ander.

Aartsengel Michaël kopen