Orakelkaarten

Orakelkaarten zijn een eeuwenoude methode om begeleiding te krijgen, de toekomst te voorspellen en de waarheid te achterhalen in iedere situatie of relatie. Orakelkaarten zijn vaak ontworpen om je te helpen bij vragen die je hebt over het leven en geven je toegang tot intuïtieve begeleiding om je te steunen bij jouw weg door het leven.

Vraag de orakels op Orakels.net om advies en begeleiding. Je hoeft niet per se een vraag te stellen, je kunt het orakel ook raadplegen zonder een vraag te stellen en het orakel je te laten weten wat je moet weten.

Stel je wel een vraag, concentreer je dan op de vraag of op een bepaald vlak in je leven. Laat alle zorgen los en focus je op een bepaald probleem waarover je meer inzicht wilt hebben. Selecteer dan de kaarten.

Aangeraden wordt om niet te vaak het orakel te raadplegen. Het zal je antwoord of begeleiding alleen maar onduidelijker maken. Accepteer wat er gegeven wordt of doe nog een reading ter validatie.

Sommige orakelkaarten op Orakels.net kunnen door Koppenhol Uitgeverij Nederlandse vertalingen bevatten.

Orakelkaart van 13 november 2019

Orakelkaart van 13 november 2019
Helen met de Elfen

Helen met de Elfen

Omdat elfen zo dicht bij de aarde staan, kunnen zij je praktische aanwijzingen en hulp bieden voor de dingen van alledag.

Helen met de Engelen

Helen met de Engelen

De 44 orakelkaarten in dit deck helpen je te communiceren met je engelen om zo antwoorden en begeleiding te krijgen.

Aardemagie orakel

Aardemagie orakel

De Aarde spreekt ons via haar vele elementen op verschillende manieren aan. De grenzeloze schoonheid van de Aarde heeft een boodschap voor jou vandaag.

Dierenorakel

Dierenorakel

Dierenzielengidsen zijn zielenhelpers in dierengedaante die je kunnen voorzien van begeleiding rondom levensvragen.

Feeënorakel

Feeënorakel

Dit orakeldeck bevat 66 unieke afbeeldingen met kabouters, maandansers, elfen, boemannen en andere fee-achtigen.

Engelenorakel

Engelenorakel

Engelenreading met boodschappen van de Engelen. Wat willen de Engelen me vertellen? Ze geven antwoord op wat je op dit moment moet weten.

Engelentherapieorakel

Engelentherapieorakel

Engelentherapie is een krachtig helend en begeleidend proces waarbij je werkt met je beschermengelen en de aartsengelen.

Zeemeerminnen & Dolfijnen

Zeemeerminnen & Dolfijnen

Het Magische Zeemeerminnen en Dolfijnen Orakel is specifiek ontworpen om je wensen, levensdoelen en dromen te helpen manifesteren.

Soul Coaching Orakel

Soul Coaching Orakel

Het Soul Coaching Orakel zorgt voor een directe verbinding met de ziel. Je leert te begrijpen wat je ziel je wilt leren over je relaties, je carrière, je creativiteit en zelfs je toekomst.

Godinnenorakel

Godinnenorakel

Iedere Godinnenkaart geeft een specifieke boodschap over hoe je je leven op gebied van gezondheid, relaties, financiën, carrière en spiritualiteit kunt verbeteren.

Dagelijkse Leiding van je Engelen

Dagelijkse Leiding van je Engelen

Neem iedere morgen even de tijd om contact te maken met je engelen met deze steunende en opbeurende orakelkaarten om een positieve toon te zetten voor de rest van de dag.

Mystic Angels

Mystic Angels

Binnen dit Engelachtige portret krijg je een oud symbool dat helpt om de betekenis van de kaart te versterken met oude wijze lessen en een opbeurende heilige mantra die je jezelf kunt opleggen voor de dag.

Magische Wegwijzers

Magische Wegwijzers

54 kaarten die staan voor de plaatsen die je zal bezoeken, de situaties, de bondgenoten en de uitdagingen die je zal tegenkomen tijdens de reis van je leven.

Self-care

Self-care

52 praktische manieren om bij te dragen aan je zelfzorg. Iedere inspiratiekaart daagt je uit om een specifieke actie te ondernemen om de kwaliteit van je leven op een bepaalde manier te verbeteren.

Wisdom for Healing

Wisdom for Healing

De 50 Wisdom for Healing orakelkaarten, door Caroline Myss, zijn een bron van essentiële steun bij ziekte, verlies, eenzaamheid en andere levenscrisis.

Grace kaarten

Grace kaarten

Er is een goedwillende energie toegankelijk om je te begeleiden tijdens je leven, en het heeft altijd het beste met je voor. Deze energie is 'grace', of 'lieflijkheid'.

Wisdom of the Hidden Realms

Wisdom of the Hidden Realms

Roep de magische werelden en hun mystieke Koningen, Koninginnen, Prinsen en Magische Helpers op en ze zullen antwoord geven op jouw levensvragen.

Spirit Oracle Cards

Spirit Oracle Cards

Spelletjes horen leuk te zijn, het leven hoort leuk te zijn. Benader deze kaarten dus op een speelse manier met als doel om meer vreugde en liefde naar jezelf en de wereld te brengen.

Vraag en het wordt je gegeven

Vraag en het wordt je gegeven

Met deze prachtige orakelkaarten ervaar je een versterking van je persoonlijke kracht, welke op het begin misschien onlogisch of zelfs magisch kan overkomen.

Ja-maar dilemmakaarten

Ja-maar dilemmakaarten

Raadpleeg deze ja-maar dilemmakaarten bij twijfel, probleem of dilemma.

Secrets of the Millionaire Mind

Secrets of the Millionaire Mind

De inzichten van deze kaarten laten je zien hoe je moet denken en handelen zoals rijke mensen dat doen. Het resultaat: De kans is groot dat je ook rijk wordt!

De Vier Inzichten

De Vier Inzichten

De Vier Inzichten bieden een simpele, maar toch krachtige gedragscode voor het verwezenlijken van persoonlijke vrijheid en waar geluk.

Zen Kaarten

Zen Kaarten

Deze 50 prachtig geïllustreerde Zen kaarten in dit dek geven je vreugde, inspiratie en een nieuw niveau van bewustzijn.

Spirit Messages Daily Guidance

Spirit Messages Daily Guidance

Deze buitengewone kaarten geven je inzicht en opheldering over de belangrijkste beslissingen in je leven, of om je te bevestigen dat je de juiste beslissingen gemaakt hebt.

Bloementherapie

Bloementherapie

Bloemen zijn prachtige engelen van de natuur die krachtige extracten, energieën en boodschappen met zich meedragen.

Opgestegen Meesters

Opgestegen Meesters

De opgestegen meesters helpen je om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen.

Crystal Winds

Crystal Winds

Het Crystal Winds orakel geeft helderheid en betekenis aan jouw reis door de kern van je ziel te raken en door je te vragen om de antwoorden binnenin jezelf te zoeken.

Wet van Aantrekking

Wet van Aantrekking

Leer hoe je deze wetten in je voordeel kunt gebruiken en gebruik dit deck orakelkaarten om je te helpen alles te kunnen zijn, doen of hebben wat je maar verlangt.

Levensdoel Orakelkaarten

Levensdoel Orakelkaarten

Wat is jouw levensdoel hier op aarde? Met de Levensdoel Orakelkaarten kun je naar overvloed en harmonie gaan in je leven.

Dierenorakel der Druïden

Dierenorakel der Druïden

Het werken met het Dierenorakel der Druïden kan niet alleen on- vermoede zielenroerselen blootleggen, maar kan ook ons raad, verlichting en ondersteuning verschaffen.

Engelendromen

Engelendromen

Heb je een droom gehad die je graag wilt verklaren? Met dit wondermooie deck van Doreen Virtue en Melissa Virtue kun je naar antwoorden en opheldering gaan.

Orakel van de Liefde

Orakel van de Liefde

Ben je verliefd of op zoek naar de liefde? Dan is het orakel van de liefde een geweldig orakel om te raadplegen.

Vraag je Gidsen

Vraag je Gidsen

De set van 52 orakelkaarten is gebaseerd op de kleine arcana van tarot. De set is ontworpen om jou door huidige en toekomstige gebeurtenissen en uitdagingen te gidsen.

Chakrakaarten

Chakrakaarten

Van stuit tot kruin stroomt er via de chakra's energie door ons lichaam, maar ze kunnen zich ook vernauwen of sluiten. Wie de 'taal' van de chakra's verstaat, heeft de sleutel tot het herstel in handen.

Engelen en Romantiek

Engelen en Romantiek

De Orakelkaarten van Engelen en Romantiek geven je meer duidelijkheid over zielsverwantschap, het helen van het verleden en het aantrekken van meer liefde in je leven.

Trillingsenergie orakelkaarten

Trillingsenergie orakelkaarten

De Trillingsenergie orakelkaarten tonen de doordringende veranderingen in ons leven en begeleiden ons om langs blokkades te komen.

Indigo Engelenkaarten

Indigo Engelenkaarten

Indigo's zijn wilskrachtige, intuïtieve leiders met aangeboren spirituele vaardigheden. De engelen geven speciaal voor Indigo kinderen en volwassenen een kort en bondige boodschap.

Aartsengelen Orakel

Aartsengelen Orakel

Doreen Virtue maakt je met de 45 kaarten waaruit het deck bestaat, vertrouwd met de 15 aartsengelen, geeft je hun boodschappen door, helpt je ze te raadplegen en belangrijke levensvragen te laten beantwoorden.

Gaia Orakel

Gaia Orakel

Het doel van het Gaia Orakel is je de richting van de liefde te wijzen. Zij begeleidt je, en geeft je heling en vrede. We hopen dat ze je zal inspireren en dat je haar liefde mag ervaren.

Magische Eenhoorns

Magische Eenhoorns

Via de Magische Eenhoorns kun je boodschappen ontvangen over, en leiding krijgen bij onderwerpen die te maken hebben met je huidige leven, je toekomst en je spirituele pad.

Moeder Aarde Kaarten

Moeder Aarde Kaarten

Vierenveertig schitterend geïllustreerde orakelkaarten, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren.

De Kracht van het Wiel

De Kracht van het Wiel

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën.

Eenhoornkaarten

Eenhoornkaarten

Eenhoorns herinneren ons aan wie we werkelijk zijn. Waar engelen via het hart werken, werken eenhoorns met de ziel.

Engelenkaarten voor Kinderen

Engelenkaarten voor Kinderen

Deze kaarten zullen een stimulans zijn voor de natuurlijke neiging van jonge kinderen om contact te maken en te spelen met hun engelen.

Aartsengel Gabriël

Aartsengel Gabriël

Met deze mooie kaarten van Doreen Virtue ontvang je zorg, bemoediging en leiding. Dit helpt je vooral wanneer je creatief bent en anderen iets probeert te leren.

Aartsengel Michaël

Aartsengel Michaël

Aartsengel Michaël is een geliefde en krachtige beschermer, en een betrouwbare gids. Hij kent je doel in het leven en geeft je de beste raad voor de te nemen stappen.

Aartsengel Rafaël

Aartsengel Rafaël

De orakelkaarten van Aartsengel Rafaël geven je stap voor stap richtlijnen hoe je een betrouwbare, krachtige reading kunt doen betreffende je eigen gezondheid, die van je dierbaren en van je cliënten.

Maria, Koningin van Engelen

Maria, Koningin van Engelen

Moeder Maria is geliefd voor haar oprechte mededogen, zorg en bescherming. Ze geeft intens veel om iedereen, en geeft ons teder moederadvies die we kunnen gebruiken in ons leven.

Chakra Wijsheid Orakel

Chakra Wijsheid Orakel

Bepaal je intenties, doorbreek blokkades en vervul je dromen met de 49 orakelkaarten van deze buitengewone waarzeggingsmethode van Tori Hartman!

Zigeuner Waarzegkaarten

Zigeuner Waarzegkaarten

Deze Zigeuner Waarzegkaarten zullen een ieder boeien. Hopelijk helpen deze kaarten je om je innerlijke weg te volgen.

De Geheimtaal van Kleuren

De Geheimtaal van Kleuren

Deze orakelkaarten zijn speciaal gemaakt om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven.

Fluisteringen van de Natuur

Fluisteringen van de Natuur

Verbind je opnieuw met de grote geest van Moeder Aarde en zet een stap in de richting van de diepe rust die overal heerst, naar heling en leiding die ze ons biedt.

De Weg van de Ziel

De Weg van de Ziel

De schitterende en boeiende afbeeldingen van Cheryl Lee Harnish worden internationaal zeer gewaardeerd. Cheryl gebruikt hierbij haar intuïtieve en kunstzinnige vaardigheden.

Begeleiding vanuit de Bron

Begeleiding vanuit de Bron

Onze weg gaan in het leven is niet altijd gemakkelijk. Er zijn momenten waarin we behoefte hebben aan duiding en begrip van wat er gebeurt in ons leven.

Terugkeer van Spirit

Terugkeer van Spirit

Het derde spel in de succesvolle serie van Cheryl Lee Harnish. Deze kaarten richten zich vooral op de persoonlijke, emotionele en dagelijkse uitdagingen van het leven.

Je Vorige Leven Orakelkaarten

Je Vorige Leven Orakelkaarten

Deze mooie orakelkaarten zullen je helpen je eigen gedragspatronen te begrijpen, zodat je negatieve blokkades kunt opheffen, meer kunt genieten, je beter voelt en meer liefde ervaart.

Engelenantwoorden

Engelenantwoorden

Doreen Virtue en Radleigh Valentine maken met deze orakelkaarten een eind aan jouw zoeken naar het antwoord door de meest stellige informatie te geven die je nodig hebt.

Praten met de Hemel

Praten met de Hemel

Je dierbaren in de hemel willen met je praten en hun liefde en hulp aanbieden om je te helpen bij het verwerken van je verdriet.

De Vampiers

De Vampiers

Ontworpen voor degenen die voor moeilijke beslissingen staan, onrust in hun relaties beleven of die de wens hebben om afstand te nemen van hun uitputtende carrières, situaties of mensen.

Cherubijn Engelenkaarten

Cherubijn Engelenkaarten

Cherubijnen zijn jonge engelen die ons helpen ons hart en geest open te houden voor liefde, en weer de magie van het leven te ervaren door de ogen van een kind.

Magische Boodschappen van de Elfen

Magische Boodschappen van de Elfen

De elfen bieden je praktische aanwijzingen voor de dingen van alledag, zoals relaties, gezondheidsvragen en financiële zaken.

Engelengebeden

Engelengebeden

Je engelen helpen je bij het loslaten van alles dat je niet meer nodig hebt zodat je vrede en harmonie kunt vinden in het heden.

Wijsheid van het Orakel

Wijsheid van het Orakel

Een symbolische taal en communicatiemiddel bestaande uit 52 orakelkaarten gebaseerd op een mengeling van verschillende oude divinatie hulpmiddelen.

Gateway Orakelkaarten

Gateway Orakelkaarten

Dit deck is de sleutel tot het vrijlaten van de eeuwenoude wijsheid in je door het interpreteren van tekenen om je heen en in je dromen.

Engelen en Heiligen

Engelen en Heiligen

Ontvang boodschappen en leiding van Moeder Teresa, Bernadette, Cecilia of één van jouw favoriete heiligen.

Kwan Yin Orakel

Kwan Yin Orakel

Deze kaarten zijn gemaakt met de speciale bedoeling je te verlichten op de momenten wanneer het te donker voor je lijkt te worden, wanneer hoop niet sterk genoeg lijkt te zijn of wanneer je twijfelt.

Lessen voor de Ziel

Lessen voor de Ziel

De 63 orakelkaarten zijn ontworpen om een antwoord te vinden op deze wezenlijke vragen. Elke kaart gaat over een aspect van de levensreis van je ziel.

Fluisteringen van Ganesha

Fluisteringen van Ganesha

Heb je inspiratie nodig en wil je duidelijkheid? Vraag Ganesha om hulp. Ganesha verwijdert obstakels op je pad en bevordert succes.

De Helende Kracht van Engelen

De Helende Kracht van Engelen

Deze inspirerende orakelkaarten zijn doordrongen van licht en zullen de deur naar je hart openen.

Het Mystieke Elfenorakel

Het Mystieke Elfenorakel

De Mystieke Elfen kunnen je de weg wijzen en je net dat zetje geven om tot actie over te gaan, of in je kracht te komen.

De Verborgen Betekenis van Dromen

De Verborgen Betekenis van Dromen

De orakelkaarten onthullen de boodschappen die je onbewuste geest je stuurt en geven waardevolle inzichten om actie te ondernemen in je 'echte' leven.

Orakel van de Verandering

Orakel van de Verandering

Boodschappen van toverachtige, bekende wezens die eens het gezelschap waren van sjamanen, heksen, tovenaars en wijzen, en die er nu voor jou zijn.

De Reiki-boodschap

De Reiki-boodschap

Open de deur naar filosofie en het bewuste gebruik van Reiki. Deze van set van Marion Mietke & Elisabeth Piper nodigt je uit om je blik te richten op Moeder Aarde en Vader Hemel.

Helende Engelen

Helende Engelen

De helende engelen nodigen je uit om contact met hen te maken. Ze vertellen je hun wijze lessen via de kaarten. Stel je vraag. De engelen horen je en geven het antwoord dat bij jou past.

De Kracht van de Aarde

De Kracht van de Aarde

Deze kaarten brengen de energie over van de meest indrukwekkende plaatsen op de wereld en beschrijven het wezen van elke plaats zodat we de unieke schoonheid en diepe inzichten hiervan kunnen ervaren.

De Wijsheid van het Gouden Pad

De Wijsheid van het Gouden Pad

Deze inspirerende orakelkaarten helpen je om in verbinding te komen met de energie binnen in je om zo te ontdekken wie je werkelijk bent.

Het Orakel van Schaduw & Licht

Het Orakel van Schaduw & Licht

Het Orakel van Schaduw en Licht bevat wijsheid voor wie tussen wal en schip dreigt te vallen, mystici, zoekers en zwervenden.

De Boodschappen van Aradia

De Boodschappen van Aradia

Met deze schitterende orakelkaarten reis je hand in hand en van hart tot hart mee met Aradia. Je wordt geleid in de rijke wereld van haar boodschap.

Het Orakel van de Eenhoorns

Het Orakel van de Eenhoorns

44 orakelkaarten die je helpen om in contact te treden met de unieke eenhoorns, vervuld van onvoorwaardelijke liefde en het zuiverste licht.

Het Orakel van de Lichtwerkers

Het Orakel van de Lichtwerkers

Lichtwerkers zijn 'oude zielen' die een bepaalde eigenschap gemeen hebben: ze willen graag helpen door angst om te zetten in liefde.

Orakel van de Zeemeerminnen

Orakel van de Zeemeerminnen

Deze orakelkaarten zijn specifiek afgestemd om je te helpen je wensen, je levensdoel en je goddelijk geïnspireerde dromen te verwezenlijken.

Fluisteringen van Liefde

Fluisteringen van Liefde

Deze orakelkaarten van Angela Hartfield zijn ontworpen om methodes en boodschappen te vinden om meer liefde in ons leven te brengen.

Engelen van Atlantis

Engelen van Atlantis

De 12 prachtige engelenlichtbollen bieden 44 aspecten van verlichting, gelukzaligheid, genialiteit en inzicht tot harmonie, hoop en plezier.

De Wijsheid van de Drakenfeeën

De Wijsheid van de Drakenfeeën

Deze 43 prachtige orakelkaarten van Lucy Cavendish laten je kennismaken met het mysterie en de wijsheid van de Drakenfeeën.

Het Orakel van de Keltische Bomen

Het Orakel van de Keltische Bomen

Kom via het Keltische bomenalfabet in contact met de wijsheid van het universum.

De Wijsheid uit het Feeënrijk

De Wijsheid uit het Feeënrijk

Het Feeënrijk is een magische plek, een wereld tussen de werelden, die veel oude en wijze wezens herbergt.

De Helende Kracht van Universele Liefde

De Helende Kracht van Universele Liefde

Richt je vragen tot de helende kracht van de Universele Liefde en krijg inzicht in wat er op een dieper niveau in uw ziel leeft.

De Wijsheid van het Universum

De Wijsheid van het Universum

Met deze inspirerende orakelkaarten krijgt u toegang tot uw innerlijke wijsheid en zult u een antwoord vinden op al uw vragen.

De Wijsheid van de Engelen

De Wijsheid van de Engelen

Met deze inspirerende orakelkaarten kun je contact leggen met de engelen en zo een antwoord vinden op al je vragen.

De Wijsheid van Maria Magdalena

De Wijsheid van Maria Magdalena

Met deze inspirerende orakelkaarten krijg je toegang tot haar energie en zul je een antwoord vinden op al je vragen.

Healing Kaarten

Healing Kaarten

De helende wijsheden die je op deze orakelkaarten vindt zijn gekozen uit de heilige geschriften en mystieke teksten van over de hele wereld.

De Wijsheid van de Oude Orakels

De Wijsheid van de Oude Orakels

Trek een orakelkaart en creëer een band tussen je ziel en de spirituele wereld, zodat je diepste verlangens zich openbaren.

Dolfijnen - Boodschappen Vol Licht

Dolfijnen - Boodschappen Vol Licht

Ontvang van de dolfijnen hun boodschappen vol licht met deze liefdevol vormgegeven dolfijnenkaarten.

Wijsheid van de Levensbloem

Wijsheid van de Levensbloem

De levensbloem geeft je de kans om in verbinding te treden met de hogere wijsheid en wijst je de weg naar de ultieme zelfkennis.

De Weg van het Paard

De Weg van het Paard

De weg van het paard geeft diepgaande inzichten in de relatie tussen mens en paard.

Edelstenen en Beschermengelen

Edelstenen en Beschermengelen

Ontvang boodschappen van de edelstenen en de engelen zodat ze je kunnen helpen meer bewust te worden van jezelf.

Elfen Openen Harten

Elfen Openen Harten

Deze orakelkaarten zijn voor iedereen die het geloof in de wereld van licht nog niet heeft verloren, of de toegang daartoe opnieuw wil vinden.

Enneagram Engelenkaarten

Enneagram Engelenkaarten

De enneagram engelenkaarten geven je inzicht, advies en wijzen je de weg.

De Wijsheid van de Vrouwelijke Ziel

De Wijsheid van de Vrouwelijke Ziel

Deze orakelkaarten verbinden je met deze goddelijke essentie, zodat je toegang krijgt tot je diepste innerlijke wijsheid.

Het Astro Liefdes Orakel

Het Astro Liefdes Orakel

Het Astro Liefdes Orakel geeft inzicht in vragen met betrekking tot (liefdes-)relaties en partnerschap.

Het Kristal Orakel van Helende Wijsheid

Het Kristal Orakel van Helende Wijsheid

Gebruik hun krachtige energie als spiegel om je ware pad te tonen en te verbinden met dat deel van jezelf dat alziend en alwetend is.

Hart en Ziel

Hart en Ziel

Deze prachtige orakelkaarten van Toni Carmine Salerno willen je begeleiden op je zoektocht naar persoonlijke groei.

Isis Orakel

Isis Orakel

Leer hoe je de lessen van Isis uit de Oude Mysteriën praktisch kunt toepassen bij het vinden van je weg te midden van de ervaringen en uitdagingen van het dagelijks leven.

Engelen van Overvloed

Engelen van Overvloed

Engelen van Overvloed van Doreen Virtue, wanneer je behoeft hebt aan een antwoord over alles wat van waarde is.

Het Pad van de Liefde

Het Pad van de Liefde

Deze orakelkaarten, samen met de diepgaande boodschappen van Alana Fairchild, begeleiden jou op je zoektocht naar jouw authentieke pad.

Grote Meester Kaarten

Grote Meester Kaarten

Een spiritueel wijsheids-orakel en openen de poort naar innerlijke waarneming, diepere wijsheid en hogere bewustzijnsniveaus.

De Boodschappers van Gaia

De Boodschappers van Gaia

Vraag raad aan Gaia en haar Boodschappers en krijg weer toegang tot hun wijsheid en inzichten.

Hou van je Innerlijke Godin

Hou van je Innerlijke Godin

Dit betoverende orakel is gecreëerd om je te helpen om op een lijn te komen met je intuïtie.

Het Orakel van de Indiaanse Medicijnmannen

Het Orakel van de Indiaanse Medicijnmannen

Maak op visuele, archetypische wijze kennis met de essentie van het bestaan.

Hart en Ziel Engelenkaarten

Hart en Ziel Engelenkaarten

Deze in totaal 48 orakelkaarten kunnen je helpen je ware hartsverlangens en zielsbestemming te achterhalen en te bereiken.

Liefdevolle Boodschappen van je Soulmate

Liefdevolle Boodschappen van je Soulmate

55 magische orakelkaartjes om liefdevolle relaties aan te trekken en te koesteren.

Krachtdieren

Krachtdieren

Deze 66 krachtdierkaarten bieden je de mogelijkheid om de wijsheid en inspiratie van een krachtdier tot je te nemen.