Lenormand duo kaartlegging

Deze kaartlegging wordt ook wel situatie kaartlegging of twee-kaartenlegging genoemd.

De Lenormand duo kaartlegging is de meest simpele Lenormand kaartlegging die er is. Een reading met een enkele kaart is er niet in Lenormand omdat er altijd sprake moet zijn van een combinatie. Een combinatie maken met een enkele kaart is uiteraard niet mogelijk.

De lenormand duo kaartlegging kan gebruikt worden om een direct inzicht te geven op een situatie, of om een direct ja/nee antwoord op een vraag te krijgen.

Dit is een kaartlegging voor een korter tijdsbestek en geeft minder informatie dan andere ingewikkeldere kaartleggingen. Deze kaartlegging wordt vaak gedaan om helderheid te krijgen in een specifieke situatie.

Hoe lees ik de Lenormand 2-kaarten kaartlegging?

1. Lees de eerste (linker) kaart afzonderlijk. De linker kaart moet gezien worden als een bijvoeglijk naamwoord, en zegt iets over de rechter kaart.
2. Lees de tweede (rechter) kaart afzonderlijk. De rechter kaart is het zelfstandig naamwoord, waar de linker kaart iets over zegt.
3. De combinatie van de twee kaarten vormen samen een verhaal.
4. Doe je een reading om een ja/nee antwoord te krijgen? Wanneer er meer positieve kaarten zijn dan negatieve kaarten. Dan is het antwoord 'ja'. Zijn er meer negatieve kaarten dan positieve kaarten? Dan is het antwoord 'nee'. In alle andere gevallen luister je naar wat je gevoel je ingeeft wanneer je de combinatie leest.

Trek {{ cardsLeft }} kaarten

Bijvoeglijk naamwoord

Zelfstandig naamwoord


Betekenis van de combinaties

{{ index }} ({{ combi.title}})

{{ combi.title }}

De betekenissen van deze combinatie:
  • {{keyword}}

De kaartlegging bevat

  • {{stat}}
Fairy 1

{{ statustext }}

Lenormand duo kaartlegging kopen?

Lenormand duo kaartlegging
Lenormand duo kaartlegging

De Lenormand duo kaartlegging kan gebruikt worden om een direct inzicht te krijgen op een situatie, of voor een direct ja/nee antwoord op een vraag.

Lenormand duo kaartlegging kopen