Lenormand Grand Tableau

De Lenormand Grand Tableau is één van de bekendste en meestgebruikte methodes om Lenormand te lezen.

Grand Tableau is Frans voor "Het grote geheel", en beschrijft het type reading van een Grand Tableau kaartlegging. Het is een divinatie (voorspellings) kaartlegging die alle 36 lenormandkaarten in het dek gebruikt om een overzicht te geven van de vraagsteller's leven. De Grand Tableau gaat in op veel onderwerpen en geeft je de mogelijkheid om gedetailleerde antwoorden te krijgen op verschillende gebieden van de vraagsteller's leven, en hoe al deze onderwerpen zich met elkaar verbinden.

De Lenormand Grand Tableau is een kaartlegging die antwoord kan geven op veel vragen van verschillende onderwerpen. Het gaat in op de vraagsteller's verleden, het heden en de toekomst.

Het lezen van een Grand Tableau gaat net als het oplossen van een puzzel. Er zijn veel stukjes en het is aan de lezer om alle stukjes met elkaar te verbinden en een verhaal te vormen.

Het lezen De Grand Tableau bevat zo veel informatie dat het voor een beginnend kaartlezer best intimiderend over kan komen. Het kan jaren duren om de fijne kneepjes van het lezen van de Lenormand Grand Tableau onder de knie te krijgen. Maar wanneer dit zo ver is dan kan een bekwaam kaartlezer een erg accurate analyse geven van de vraagsteller's leven en kunnen daarbij verborgen problemen identificeren met daarnaast begeleiding en inzicht in wat je staat te wachten.

Het geheim van het lezen van een Lenormand Grand Tableau kaartlegging

Het leren lezen van een Grand Tableau vergt veel oefening en geduld van de lezer. Begin met één techniek tegelijk en pas het per probleem toe. Laat de kaarten met elkaar verbinden en lees de kaartlegging net zoals bij een simpele Lenormand 3-kaartenlegging of Lenormand 5-kaartenlegging

Ga pas door naar het volgende probleem of techniek wanneer je er klaar voor bent. Het is niet nodig om je te haasten.

Er zijn veel manieren hoe je een Grand Tableau reading kunt aangaan. De beste manier is wat het beste voor jou werkt.

De verschillende type Grand Tableau kaartleggingen

Er zijn twee typen Grand Tableau kaartleggingen; de 9 x 4 en de 8 x 4 + 4 kaartlegging.

Lenormand Grand Tableau 9 x 4

Lenormand Grand Tableau 9 x 4

Lenormand Grand Tableau 8 x 4 + 4

Lenormand Grand Tableau 8 x 4 + 4

De ene kaartlegging is niet beter dan de andere kaartlegging. Het is slechts een kwestie van persoonlijke voorkeur. Dezelfde leestechnieken worden gebruikt in beide kaartleggingen.

Met de 8 x 4 + 4 kaartlegging worden de laatste 4 kaarten ook wel de lot kaarten genoemd. Ze worden gelezen als belangrijke kaarten die een boodschap geven of belangrijke informatie geven over wat je te wachten staat. De middelste kolom (van boven naar beneden) in de 9 x 3 kaartlegging wordt op dezelfde manier gelezen.