Orakels.net
Home Lenormand Lenormand 3-kaarten kaartlegging

Lenormand 3-kaarten kaartlegging

Lenormand kaartleggingen kunnen variëren van simpel tot complex.

De Lenormand 3-kaarten kaartlegging is een makkelijke, snelle kaartlegging die snel antwoord geeft op je vraag en veel informatie geeft.

De Lenormand 3-kaarten kaartlegging is een korte, lineaire kaartlegging die van links naar rechts gelezen wordt. De middelste kaart telt het zwaarst en geeft de kaartlegging zijn context. Het geeft vaak het antwoord op de vraag waarbij de andere twee kaarten de details invullen.

De lenormand 3-kaarten kaartlegging kan gebruikt worden om een direct inzicht te geven op een situatie, of als voorspelling voor toekomst op korte termijn.

Dit is een kaartlegging voor een korter tijdsbestek en geeft minder informatie dan andere ingewikkeldere kaartleggingen, maar is nog steeds erg behulpzaam.

Hoe lees ik de Lenormand 3-kaarten kaartlegging?

Als algemene regel bij Lenormand kun je aannemen dat alle kaarten links van de centrale focuskaart (kaart 1) het verleden vertegenwoordigen. Alle kaarten verticaal in lijn met de centrale focuskaart (kaart 2) vertegenwoordigen het heden. En alle kaarten rechts van de centrale focuskaart (kaart 3) vertegenwoordigen de toekomst.

1. De middelste kaart in de kaartlegging (kaart 2) is de centrale focuskaart. Het geeft een algemene betekenis of context voor de kaartlegging.

2. Vervolgens worden lenormandkaarten 1 en 3 individueel gelezen

3. Daarna worden alle 3 de lenormandkaarten samen in groepen van links naar rechts gelezen om een verhaal te vormen. Dus kaart 1+2 en kaart 2+3.

4. Tot slot worden kaarten 1 en 3 samen in combinatie gelezen voor extra inzichten. Dit wordt ook wel 'spiegelen' genoemd.

Trek 3 lenormandkaarten 
achterkant lenormandkaart

1

achterkant lenormandkaart

2

Centrale focuskaart
achterkant lenormandkaart

3

 

Lenormand Reading

1. Lees eerst afzonderlijk kaart 2, de centrale focuskaart ().
2. Lees nu kaart 1 () en kaart 3 () afzonderlijk.
3. Alle kaarten samen in groepen:
Combinatie van kaart 1 () en kaart 2 ():
+

Betekenissen van deze combinatie

  Combinatie van kaart 2 () en kaart 3 ():
  +

  Betekenissen van deze combinatie

   4. Het spiegelen van kaart 1 () en kaart 3 ():
   +

   Betekenissen van deze combinatie