Lenormand Gilded Reverie vijf kaarten legging

De Lenormand 5-kaarten kaartlegging is een simpele, snelle kaartlegging die gedetailleerd antwoord geeft op je vraag. Net als de Lenormand 3-kaarten kaartlegging is de Lenormand 5-kaarten kaartlegging een lineaire kaartlegging die gelezen wordt van links naar rechts. De Lenormand 5-kaarten kaartlegging voorziet echter in meer informatie. De Lenormand 5-kaarten kaartlegging kan inzicht geven in een situatie en een advies gegeven over wat je kunt doen, of zelfs een voorspelling van de toekomst geven.

Hoe lees ik de Lenormand 5-kaarten kaartlegging?

Als algemene regel bij Lenormand kun je aannemen dat alle kaarten links van de centrale focuskaart (kaart 1 + 2) het verleden vertegenwoordigen. Alle kaarten verticaal in lijn met de centrale focuskaart (kaart 3) vertegenwoordigen het heden. En alle kaarten rechts van de centrale focuskaart (kaart 4 + 5) vertegenwoordigen de toekomst. 1. De middelste kaart (kaart 3) geeft de algemene toon of boodschap van de kaartlegging. 2. Vervolgens worden kaarten 1, 2, 4 en 5 individueel gelezen. 3. Daarna worden alle 5 de kaarten van links naar rechts in groepen gelezen om een verhaal te vormen. Dus kaart 1+2, kaart 2+3, kaart 3+4 en kaart 4+5. 4. Tot slot worden kaarten 1 en 5 en kaarten 2 en 4 in combinatie gelezen. Dit wordt ook wel 'spiegelen' genoemd.

Trek {{ cardsLeft }} kaarten

Kaart 1

Kaart 2

Centrale focuskaart

Kaart 4

Kaart 5


Betekenis van de combinaties

{{ index }} ({{ combi.title}})

{{ combi.title }}

De betekenissen van deze combinatie:
  • {{keyword}}

De kaartlegging bevat

  • {{stat}}
Fairy 1

{{ statustext }}

Lenormand Gilded Reverie kopen?

Lenormand Gilded Reverie
Lenormand Gilded Reverie

Ciro Marchetti heeft de traditionele lenormandkaarten omgetoverd in rijke kleuren met nieuwe vergulde randen en accenten. De Gilded Reverie blijft trouw aan de 36 lenormandkaarten van de bekende 19e eeuwse Mlle Lenormand. De bijkomende handleiding van 48 bladzijden geeft extra instructies en interpretaties van de kaarten.

Lenormand Gilded Reverie kopen