Orakels.net
Home Lenormand Lenormand Gilded Reverie Lenormandkaart De Sleutel

Lenormand Gilded Reverie lenormandkaart De Sleutel

De Sleutel

Positieve kaart

Sleutelwoorden: Keuzes, Deuren, Nieuwsgierigheid

Kaartcombinaties: Lenormand De Sleutel combinaties

Ontdekkingen en oplossingen zijn mijn specialiteit. Je vindt mij in tekens, het lot en synchroniciteit. Lig ik dicht bij je, weet dan dat je de middelen hebt, en de antwoorden op wat je zorgen baart. Kijk rechts van mij, ik wijs naar wat van belang is of wat moet worden opgelost.

De oplossing van het probleem kan gevonden worden in bet bezit van de Sleutelkaart, die zowel opent als beveiligt, afhankelijk van naar welke kant je hem draait. Het antwoord ligt binnen je bereik, dit is een kaart van bevrijding, hoewel het ook een middel tot gevangenschap kan zijn. De vergulde vogelkooi van de Lenormand van de Vergulde Visioenen laat een vogelpaleis zien, die een gevangenis zou kunnen worden. Er ligt een roos in, symbool voor mysterie of geheimen een geheim dat zich openbaart als de sleutel het ontsluit. Het is uiteraard ook een symbool voor liefde, het meest alledaagse mysterie van allemaal.

Deze kaart kan vele zaken be´nvloeden, naast het Hart (24) kan het gevoelens ontsluiten en de sleutel tot je hart zijn. Naast het Boek (26) kan het kennis openbaren, enzovoorts. Het is een kaart die vele mogelijkheden en nieuwe kansen biedt.