Lenormand Gilded Reverie 3 x 3 legging

De Lenormand 3 x 3 kaartlegging, ook wel de vierkant van 9 of vierkantlegging genoemd, is een Lenormand kaartlegging bestaande uit 9 kaarten, opgedeeld uit 3 rijen van 3 lenormandkaarten. Het is een populaire kaartlegging die niet alleen te vinden is in Lenormand. Je kunt hem bijvoorbeeld tegenkomen in Tarot of Petit Eteilla. De 3 x 3 Lenormand kaartlegging is een veelgebruikte kaartlegging en er zijn vele manieren om hem te lezen. Orakels.net hanteert een veel gebruikte methode, maar kiest gerust de methode waar je zelf voorkeur aan geeft. Wanneer je een Lenormand 3 x 3 kaartlegging leest, dan helpt het om te denken aan een mini Grand Tableau kaartlegging. Net als de Grand Tableau kaartlegging geeft hij veel informatie en reikt hij over een aanzienlijke tijdsperiode. Je kunt de 3 x 3 lenormand kaartlegging gebruiken om een direct antwoord te krijgen op een vraag of bij een toekomstvoorspelling van de nabije toekomst (grofweg 6 weken). Het grootste verschil tussen een Grand Tableau kaartlegging en een 3 x 3 legging is dat de Grand Tableau veel onderwerpen in enorm detail dekt, en de 3 x 3 kaartlegging zich voornamelijk focust op de primaire omstandigheden die je aangaan. De 3 x 3 kaartlegging is niet echt een legging waarbij je snel antwoord op een specifieke vraag krijgt, hiervoor is een 5 kaarten legging beter geschikt. Deze kost minder tijd en komt direct tot een antwoord.

Hoe lees ik de Lenormand 3 x 3 kaartlegging?

Als algemene regel bij Lenormand kun je aannemen dat alle kaarten links van de centrale focuskaart (kaarten 1 + 4 + 7) het verleden vertegenwoordigen. Alle kaarten verticaal in lijn met de centrale focuskaart (kaarten 2 + 5 + 8) vertegenwoordigen het heden. En alle kaarten rechts van de centrale focuskaart (kaarten 3 + 6 + 9) vertegenwoordigen de toekomst. 1. Bekijk hoeveel positieve en negatieve kaarten je hebt. Dit geeft de algemene toon van de kaartlegging aan en kan inzicht gegeven hoe de uitkomst verloopt. Hoe meer positieve kaarten, des te beter. 2. Bekijk de centrale focuskaart (kaart 5). Het vertegenwoordigt het algemene antwoord op een vraag of het algemene thema voor de komende 6 weken. 3. Lees de kolommen. - Kolom 1 (kaarten 1 + 4 + 7) vertegenwoordigt het verleden. - Kolom 2 (kaarten 2 + 5 + 8) vertegenwoordigt het heden. - Kolom 3 (kaarten 3 + 6 + 9) vertegenwoordigt de toekomst. 4. Lees de rijen. - Rij 1 (kaarten 1 + 2 + 3) - Rij 2 (kaarten 4 + 5 + 6) - Rij 3 (kaarten 7 + 8 + 9) 5. (optioneel) Lees de diagonalen. - Diagonaal 1 (kaarten 1 + 5 + 9) - Diagonaal 2 (kaarten 3 + 5 + 7) - Ze geven je meer informatie in hoe de situatie beïnvloed kan worden en hoe dingen verlopen.

Trek {{ cardsLeft }} kaarten

Kaart 1
Kaart 2
Kaart 3
Kaart 4
Centrale focuskaart
Kaart 6
Kaart 7
Kaart 8
Kaart 9

Betekenis van de combinaties

{{ index }} ({{ combi.title}})

{{ combi.title }}

De betekenissen van deze combinatie:
  • {{keyword}}

De kaartlegging bevat

  • {{stat}}
Fairy 1

{{ statustext }}

Lenormand Gilded Reverie kopen?

Lenormand Gilded Reverie
Lenormand Gilded Reverie

Ciro Marchetti heeft de traditionele lenormandkaarten omgetoverd in rijke kleuren met nieuwe vergulde randen en accenten. De Gilded Reverie blijft trouw aan de 36 lenormandkaarten van de bekende 19e eeuwse Mlle Lenormand. De bijkomende handleiding van 48 bladzijden geeft extra instructies en interpretaties van de kaarten.

Lenormand Gilded Reverie kopen