Lenormand Gilded Reverie drie kaarten legging

De Lenormand 3-kaarten kaartlegging is een makkelijke, snelle kaartlegging die snel antwoord geeft op je vraag en veel informatie geeft. De Lenormand 3-kaarten kaartlegging is een korte, lineaire kaartlegging die van links naar rechts gelezen wordt. De middelste kaart telt het zwaarst en geeft de kaartlegging zijn context. Het geeft vaak het antwoord op de vraag waarbij de andere twee kaarten de details invullen. De lenormand 3-kaarten kaartlegging kan gebruikt worden om een direct inzicht te geven op een situatie, of als voorspelling voor toekomst op korte termijn. Dit is een kaartlegging voor een korter tijdsbestek en geeft minder informatie dan andere ingewikkeldere kaartleggingen, maar is nog steeds erg behulpzaam.

Hoe lees ik de Lenormand 3-kaarten kaartlegging?

Als algemene regel bij Lenormand kun je aannemen dat alle kaarten links van de centrale focuskaart (kaart 1) het verleden vertegenwoordigen. Alle kaarten verticaal in lijn met de centrale focuskaart (kaart 2) vertegenwoordigen het heden. En alle kaarten rechts van de centrale focuskaart (kaart 3) vertegenwoordigen de toekomst. 1. De middelste kaart in de kaartlegging (kaart 2) is de centrale focuskaart. Het geeft een algemene betekenis of context voor de kaartlegging. 2. Vervolgens worden lenormandkaarten 1 en 3 individueel gelezen 3. Daarna worden alle 3 de lenormandkaarten samen in groepen van links naar rechts gelezen om een verhaal te vormen. Dus kaart 1+2 en kaart 2+3. 4. Tot slot worden kaarten 1 en 3 samen in combinatie gelezen voor extra inzichten. Dit wordt ook wel 'spiegelen' genoemd.

Trek {{ cardsLeft }} kaarten

Kaart 1

Centrale focuskaart

Kaart 3


Betekenis van de combinaties

{{ index }} ({{ combi.title}})

{{ combi.title }}

De betekenissen van deze combinatie:
  • {{keyword}}

De kaartlegging bevat

  • {{stat}}
Fairy 1

{{ statustext }}

Lenormand Gilded Reverie kopen?

Lenormand Gilded Reverie
Lenormand Gilded Reverie

Ciro Marchetti heeft de traditionele lenormandkaarten omgetoverd in rijke kleuren met nieuwe vergulde randen en accenten. De Gilded Reverie blijft trouw aan de 36 lenormandkaarten van de bekende 19e eeuwse Mlle Lenormand. De bijkomende handleiding van 48 bladzijden geeft extra instructies en interpretaties van de kaarten.

Lenormand Gilded Reverie kopen