Orakels.net
Home Lenormand Lenormand Gilded Reverie Betekenissen Lenormand Gilded Reverie Lenormandkaarten

Lenormandkaarten Gilded Reverie betekenis

De Lenormand bestaat uit 36 Lenormandkaarten, iedere kaart met een eigen unieke betekenis. Lenormandkaarten hebben enkel een rechtopstaande betekenis. Hiermee verschillen ze van Tarotkaarten.

Orakels.net's gratis lijst van Lenormandkaarten en hun betekenis helpen je bij het interpreteren en begrijpen van de betekenissen van de Lenormandkaarten.

Het bekend zijn met de betekenis van de Lenormandkaarten is belangrijk bij het lezen van de kaarten, of je dit nou voor jezelf doet of voor anderen.

In tegenstelling tot Tarot is de betekenis van de Lenormandkaarten niet gebaseerd op de afbeeldingen van de kaarten. De kleuren, vormen, figuren, personages, of dat de kaart vrolijk oogt heeft niets te maken met de betekenis van de Lenormandkaart. Daarom is het net zo makkelijk om een accurate Lenormand kaartlegging te doen met een set spelkaarten door de naam van de Lenormandkaarten erop te schrijven, als met een daadwerkelijk Lenormanddek. Wat vooral belangrijk is bij Lenormand kaartleggingen is de positie en de combinatie van de Lenormandkaarten in de kaartlegging.

Onderstaande lijst van Lenormandkaarten en hun betekenissen zijn bedoeld als leidraad. Het doen van readings en volledig begrijpen van kaartleggingen kost vele jaren aan ervaring. Iedere Lenormand kaartlezer interpreteert een kaartlegging op zijn of haar eigen, unieke manier.

1 - De Ruiter
2 - De Klaverbladen
3 - Het Schip
4 - Het Huis
5 - De Boom
6 - De Wolken
7 - De Slang
8 - De Lijkkist
9 - De Ruiker
10 - De Zeis
11 - De Roede
12 - De Vogels
13 - Het Kindje
14 - De Vos
15 - De Beer
16 - De Ster
17 - De Ooievaar
18 - De Hond
19 - De Toren
20 - De Tuin
21 - De Berg
22 - De Weg
23 - De Muizen
24 - Het Hart
25 - De Ring
26 - Het Boek
27 - De Brief
28 - De Heer
29 - De Vrouw
30 - De Lelie
31 - De Zon
32 - De Maan
33 - De Sleutel
34 - De Vissen
35 - Het Anker
36 - Het Kruis