Orakels.net
Home Inzichtkaarten

Inzichtkaarten

Inzichtkaarten bieden je inspiratie om je leven of dag op dat moment richting te geven. Verschillende thema's zorgen voor een ingeving die op dat moment het beste bij jou past.

De teksten geven je steun en verheldering waarmee je een nieuwe kijk op allerlei zaken krijgt. Inzichtkaarten worden ook veel gebruikt voor een persoonlijke analyse en meditatie.

Veel inzichtkaarten op Orakels.net zijn gemaakt door Dick Nijssen. In 1988 stelde Dick Nijssen voor het eerst een set Inzichtkaarten samen die hij gebruikte bij de kringgesprekken van zijn Reikicursussen. Enkele jaren later volgden de Ultieme en Psychologische Inzichtkaarten. Inmiddels behoren deze kaarten vrijwel tot het nationale erfgoed van Nederland en zijn er bijna 200.000 sets van verkocht.

Kies een inzichtkaartendek en trek vervolgens jouw inzichtkaart voor vandaag.

Inzichtkaarten

Inzichtkaarten

Deze inzichtkaarten van Dick Nijssen zijn de vrucht van jarenlange ervaring in het therapeutisch werken met mensen.
Ultieme Inzichtkaarten

Ultieme Inzichtkaarten

Deze kaarten kunnen soms confronterend zijn wanneer ze je uitnodigen om eerlijk te kijken naar de manieren waarop je jezelf en anderen tekort doet.
Psychologische Inzichtkaarten

Psychologische Inzichtkaarten

Trek een inzichtkaart en de tekst zal, volgens de wet van synchroniteit, op dat moment belangrijk zijn voor jouw bewustwordingsproces.
Reiki Inzichtkaarten

Reiki Inzichtkaarten

Reiki inzichtkaarten kunnen je inzicht geven in je eigen specifieke groeiproces. Er kan iedere dag een kaartje gepakt worden en kijk dan wat Reiki je te zeggen heeft.
Spirituele Inzichtkaarten

Spirituele Inzichtkaarten

De spirituele inzichtkaarten kunnen een leidraad zijn bij elke stap die je zet op jouw spirituele Pad.
Vandaag ... voor kinderen

Vandaag ... voor kinderen

Vandaag... voor kinderen bevat 80 speelse opdrachten ter ondersteuning van de sociale en emotionele ontwikkeling van het kind.
Non-dualiteit inzichtkaarten

Non-dualiteit

Deze inzichtkaarten bieden de mogelijkheid om anders om te gaan met uitdagingen en lastige momenten in je leven.
Boeddha Inzichten

Boeddha Inzichten

Je kunt duizende quotes of honderden boeken lezen, maar ze zullen nooit de wijsheid en spirituele begeleiding bevatten die de Boeddha heeft in deze 88 tijdloze inzichten.
Yin Yang van de Liefde

Yin Yang van de Liefde

Dit deck bevat 53 kaartjes met daarop liefdesspreuken, achterop de kaartjes staat de uitleg vermeld volgens Yin en Yang.