Orakels.net
Home Inspiratiekaarten Wijsheid van de Engelen

Wijsheid van de Engelen

Dit kaartendeck bevat 52 prachtig geïllustreerde inspiratiekaarten met hemelse boodschappen waarmee je elke dag de wijsheid van de engelen in je leven kunt brengen. De aartsengelen Michaël, Rafaël, Gabriël en Uriël zullen je leiden, aanmoedigen en beschermen tijdens je eerste stappen in de communicatie met de engelenwereld.

Ben je op zoek naar spiritualiteit? Verlang je naar liefde en vrede? Wil je de warboel in je leven ontwarren zodat je weer energiek en sterk verder kunt? Laat je dan inspireren door de hemelse boodschappen van de engelen om je diepste wensen in vervulling te laten gaan.

De verschillende inspiratiekaarten van 'Wijsheid van de Engelen'

Ervaar de vreugde en de liefde van het universum Nu u bent begonnen aan uw reis van spirituele ontwikkeling, zult u ... Ervaar de vreugde en de liefde van het universum »
Laat de liefde en de harmonie van de engelen rust brengen op uw levensweg De liefde van uw engelen vergezelt u waarheen u ook gaat. Ontspan e... Laat de liefde en de harmonie van de engelen rust brengen op uw levensweg »
Laat engelen u opvangen als u valt. Laat hen van u houden, ook als u denkt dat u het niet verdient. Allemaal maken we in bepaalde periodes van ons leven slechte tijden... Laat engelen u opvangen als u valt. Laat hen van u houden, ook als u denkt dat u het niet verdient. »
De liefde van uw engelen is altijd bij u. Zij is oneindig en onvoorwaardelijk. Sinds uw geboorte hebt u ten minste ťťn engel aan uw zijde die u tijd... De liefde van uw engelen is altijd bij u. Zij is oneindig en onvoorwaardelijk. »
Laat u door uw engelen leiden om de liefde die u omringt te leren ontvangen. De liefde van engelen is volmaakt, maar om haar te ontvangen moet u... Laat u door uw engelen leiden om de liefde die u omringt te leren ontvangen. »
Uw engelen zullen u nooit veroordelen en altijd van u houden om wie u bent. Uw engelen houden van u zoals u nu bent en zullen u nooit veroordel... Uw engelen zullen u nooit veroordelen en altijd van u houden om wie u bent. »
Iedere dag brengt nieuwe ervaringen en beloningen. Laat de liefde uw leraar zijn. Er zijn vele vormen van liefde, van spirituele en romantische liefd... Iedere dag brengt nieuwe ervaringen en beloningen. Laat de liefde uw leraar zijn. »
We zijn allemaal op zoek naar liefde. Verwelkom de liefde van uw engelen in uw leven en deel haar met anderen. Liefde is een van de sterkste emoties die we kunnen voelen. Wanneer... We zijn allemaal op zoek naar liefde. Verwelkom de liefde van uw engelen in uw leven en deel haar met anderen. »
Laat in al uw woorden en handelingen de schoonheid van engelenliefde tot uitdrukking komen. Wanneer u leert de energie van engelenliefde te ontvangen, laat haa... Laat in al uw woorden en handelingen de schoonheid van engelenliefde tot uitdrukking komen. »
Waardeer elk moment in uw leven. Voel de liefde en vreugde die alles en iedereen om u heen uitstraalt. Laat uw engelen u helpen de lessen te begrijpen die levenservaringe... Waardeer elk moment in uw leven. Voel de liefde en vreugde die alles en iedereen om u heen uitstraalt. »
Wees niet blind voor de mooie kanten van het leven. Koester de liefdevolle energie van uw engelen. Al te vaak vinden we ons leven vanzelfsprekend. Toch is iedere minu... Wees niet blind voor de mooie kanten van het leven. Koester de liefdevolle energie van uw engelen. »
Laat de liefde van engelen uw hart vullen met alle moois van het universum. Stelt u zich de liefde van uw engelen voor als een wit licht dat do... Laat de liefde van engelen uw hart vullen met alle moois van het universum. »
Nodig uw engelen uit om u met liefde te behandelen. Laat boosheid of stress los. We ervaren in het leven allemaal wel eens de behoefte aan liefde. O... Nodig uw engelen uit om u met liefde te behandelen. Laat boosheid of stress los. »
Soms kunnen vreemden voor een korte tijd in uw leven komen, maar kan de genezing die zij brengen een leven lang duren. Het is verbazend hoe volslagen vreemden een grote hulp kunnen zijn ... Soms kunnen vreemden voor een korte tijd in uw leven komen, maar kan de genezing die zij brengen een leven lang duren. »
Laat uw engelen u genezen en liefhebben met hun sublieme liefde wanneer u zich eenzaam voelt. We kunnen ons allemaal soms vervreemd en alleen voelen. Zoek een pl... Laat uw engelen u genezen en liefhebben met hun sublieme liefde wanneer u zich eenzaam voelt. »
Vraag uw engelen om de kracht om personen te vergeven die u hebben gekwetst. Iedereen werd wel eens onbedoeld of opzettelijk gekwetst door ieman... Vraag uw engelen om de kracht om personen te vergeven die u hebben gekwetst. »
Zoek verbinding met de energie van de kosmos wanneer u genezende gedachten de buitenwereld instuurt. Door hulp aan uw engelen te vragen bij het sturen van genezende ged... Zoek verbinding met de energie van de kosmos wanneer u genezende gedachten de buitenwereld instuurt. »
Als het leven even tegenzit, nodig dan uw engelen uit om u te helpen uw angsten en zorgen te verjagen. Soms kan het moeilijk zijn om met alle stress in uw leven om te gaa... Als het leven even tegenzit, nodig dan uw engelen uit om u te helpen uw angsten en zorgen te verjagen. »
Leer van uzelf te houden en uzelf te waarderen. Alleen dan kunt u uw grenzen verleggen. U kunt pas emotioneel en spiritueel groeien als u hebt geleerd van ... Leer van uzelf te houden en uzelf te waarderen. Alleen dan kunt u uw grenzen verleggen. »
Vraag uw engelen om u te helpen het verleden los te laten en de toekomst tegemoet te zien. Vraag uw engelen om u te helpen opgekropte gevoelens van boosheid e... Vraag uw engelen om u te helpen het verleden los te laten en de toekomst tegemoet te zien. »
Vraag uw engelen om alle pijn die u hebt veroorzaakt te genezen, hoe onbeduidend die ook mag lijken. We hebben allemaal wel eens onverschillige, grievende of egoÔstische ... Vraag uw engelen om alle pijn die u hebt veroorzaakt te genezen, hoe onbeduidend die ook mag lijken. »
Baad u in de liefde en blijdschap van de engelen. Ervaar hoe u nieuwe energie krijgt om de uitdaging van het leven aan te gaan. Ga op zoek naar de helende energieŽn van uw engelen om u de kracht te... Baad u in de liefde en blijdschap van de engelen. Ervaar hoe u nieuwe energie krijgt om de uitdaging van het leven aan te gaan. »
Uw engelen staan u altijd bij. Laat hen uw leven verrijken. U zult nooit meer op dezelfde manier tegen het leven aankijken wann... Uw engelen staan u altijd bij. Laat hen uw leven verrijken. »
Ban onzekerheden en schuldgevoelens uit uw leven. Vraag uw engelen om vertrouwen en kracht. Vaak worden we belemmerd door onzekerheid en schuldgevoelens. Deze ... Ban onzekerheden en schuldgevoelens uit uw leven. Vraag uw engelen om vertrouwen en kracht. »
Laat uw engelen u een nieuwe wereld tonen. Hun wijsheid zal u overal leiden. Wanneer u nog niet in staat bent af te stemmen op uw spirituele zel... Laat uw engelen u een nieuwe wereld tonen. Hun wijsheid zal u overal leiden. »
Het universum zit vol liefde en wijsheid. Laat deze geschenken in uw leven toe. Spirituele liefde en wijsheid zijn altijd beschikbaar voor u, maar ... Het universum zit vol liefde en wijsheid. Laat deze geschenken in uw leven toe. »
De liefde en de wijsheid van engelen zullen u leiden bij alles wat u doet. We hebben allemaal een vrije wil. Iedere dag doet u bij het maken v... De liefde en de wijsheid van engelen zullen u leiden bij alles wat u doet. »
Iedere situatie, hoe moeilijk ook, is het begin van iets nieuws en moois. Uw engelen kunnen u zegenen met inzicht in iedere situatie en uw er... Iedere situatie, hoe moeilijk ook, is het begin van iets nieuws en moois. »
U bent er klaar voor om gevoed te worden door engelenliefde en -wijsheid. Hoe meer u van uzelf houdt en u zich ontwikkelt, hoe beter u gevoed... U bent er klaar voor om gevoed te worden door engelenliefde en -wijsheid. »
Vraag aan uw engelen de bestemming van uw ziel te openbaren. We zijn allemaal op deze aarde gezet om de kennis te vergaren die e... Vraag aan uw engelen de bestemming van uw ziel te openbaren. »
Laat engelenwijsheid een licht werpen op uw werkelijke levensdoel. Misschien probeert u te begrijpen waarom u op aarde bent en wat u g... Laat engelenwijsheid een licht werpen op uw werkelijke levensdoel. »
Zoek de wijsheid van uw engelen op wanneer u zich richt op wat u wilt bereiken. We hebben allemaal ambitie. Het is heel natuurlijk om bepaalde ding... Zoek de wijsheid van uw engelen op wanneer u zich richt op wat u wilt bereiken. »
Als u aan uzelf twijfelt, luister dan naar uw engelen om de hulp te ontvangen die u nodig hebt. We willen allemaal de juiste beslissingen nemen bij alles wat we do... Als u aan uzelf twijfelt, luister dan naar uw engelen om de hulp te ontvangen die u nodig hebt. »
Zorg dat iedereen de oneindige wijsheid en vreugde van uw engelen kan oogsten. Als u zich bewust wordt van uw engelen, wordt u ook gevoelig voor h... Zorg dat iedereen de oneindige wijsheid en vreugde van uw engelen kan oogsten. »
Vraag uw engelen om u te helpen uw gedachten te laten stromen. Bevrijd uzelf van pijnlijke gedachten. We dragen allemaal pijnlijke herinneringen met ons mee die een slec... Vraag uw engelen om u te helpen uw gedachten te laten stromen. Bevrijd uzelf van pijnlijke gedachten. »
Leer te vertrouwen op de stemmen van uw engelen. Luister naar hun wijsheid en raad. Als u leert naar uw engelen te luisteren, kunnen zij u helpen bij a... Leer te vertrouwen op de stemmen van uw engelen. Luister naar hun wijsheid en raad. »
Nodig liefde en vrede uit in uw huis en verlicht de wereld voor nu en voor altijd. We leven in een turbulente en angstige tijd. CreŽer een plekje in uw ... Nodig liefde en vrede uit in uw huis en verlicht de wereld voor nu en voor altijd. »
Vredige gedachten creŽren een pad van licht voor uw engelen. Allemaal hebben we de mogelijkheid om spirituele energie te sturen ... Vredige gedachten creŽren een pad van licht voor uw engelen. »
Doe een vurige wens voor liefde en vrede in de wereld. Innerlijke vrede kan leiden tot wereldvrede. Hoe meer we allemaal s... Doe een vurige wens voor liefde en vrede in de wereld. »
Wanneer uw engelen in uw hart komen, geven zij u vrede en liefde uit het universum. Vraag uw engelen om u te helpen visualiseren dat u liefde en vrede ... Wanneer uw engelen in uw hart komen, geven zij u vrede en liefde uit het universum. »
De engelen van de vrede wachten tot u hen aanroept. Uw engelen kunnen zichzelf pas aan u kenbaar maken of leiding aan u... De engelen van de vrede wachten tot u hen aanroept. »
Als u uw hart opent voor de liefde van engelen zult u werkelijke vrede en voldoening vinden. Maak contact met uw engelen en open uw hart voor hen. Laat hen verv... Als u uw hart opent voor de liefde van engelen zult u werkelijke vrede en voldoening vinden. »
Laat de vrede en sereniteit van engelenmuziek u in slaap wiegen. Vraag uw engelen, voor u 's avonds naar bed gaat, u te helpen om te... Laat de vrede en sereniteit van engelenmuziek u in slaap wiegen. »
Vraag uw engelen vrede en medeleven te sturen naar hen die het nodig hebben. Vaak zou u liefde, medeleven en vrede willen overbrengen aan vriend... Vraag uw engelen vrede en medeleven te sturen naar hen die het nodig hebben. »
De vrede en liefde van engelen kan verzoening brengen. Vergeef uzelf en de anderen. Laat schuldgevoelens uit uw verleden los. Als u denkt dat u de scha... De vrede en liefde van engelen kan verzoening brengen. Vergeef uzelf en de anderen. »
Als u de vrede en de vreugde van uw engelenhelpers voelt, zult u nooit wanhopen. Bedank uw engelen iedere dag voor alles in uw leven en voor de were... Als u de vrede en de vreugde van uw engelenhelpers voelt, zult u nooit wanhopen. »
Verwelkom het licht van engelen in uw hart en u zult alle vrede ontvangen die u wenst. Vrede en harmonie zijn een weelde die de meeste mensen maar zelden ... Verwelkom het licht van engelen in uw hart en u zult alle vrede ontvangen die u wenst. »
Voel u vrede als u de liefde ervaart die u omringt. Door uw hart te openen voor de liefde van uw engelen en hun onuitpu... Voel u vrede als u de liefde ervaart die u omringt. »