Orakels.net
Home Inspiratiekaarten Wijsheidkaarten Moedermaangodin

Moedermaangodin

Moedermaangodin

Het beeld van de moeder hecht zich al op de zich ontwikkelende psyche. Deze kaart betekent verzorging en zekerheid - de ziel geven wat hij nodig heeft om te groeien. Hij gaat over huiselijkheid en familiebanden, de invloed van een goede, ondersteunende vrouw in uw leven, het feminiene principe. De kaart laat zien dat een project, relatie of situatie een stevige basis heeft; dat er een veilige, liefhebbende thuishaven is. Hij wijst op situaties en mensen die bekend, bemoedigend en heilzaam zijn: uw spirituele thuis en familie (dit zijn niet noodzakelijkerwijs het thuis van uw jeugd of biologische familie). De kaart kan ook verwijzen naar een carriÔre en de bescherming van een ervaren vrouw of de invloed van een wijze vrouw. Hij kan vooruitwijzen naar de toekomstige geboorte van een nieuw aspect in uw leven.

De kaart kan ook uw eigen moedernatuurkwaliteiten weerspiegelen. Of u nu een tuin aanlegt, minder ervaren werknemers begeleidt of vader of moeder wordt, de kaart adviseert u om de moederfiguur te zijn die u graag zelf had willen hebben. Op deze manier onttrekt u het psychologisch goede aan uzelf aan uw achtergrond en laat u wat slecht is achter. Dit proces werkt helend.

Extra betekenissen

Collectief onderbewustzijn. IntuÔtieve kennis. Passieve creativiteit. Geest van het vrouw-zijn. Geheugen. Banden met het verleden. Stamboom. Baarmoeder. Zwangerschap. Zelfverzorging. Potentieel. Vruchtbare ideeŽn. Plannen die tot uitvoering komen.

Wat Carl Jung erover zegt:

Hoewel de moederfiguur zoals die in de folklore voorkomt min of meer universeel is, verandert dit beeld opmerkelijk als het in de individuele psyche verschijnt.

'De Bron van Wijsheid' kopen?

De Bron van Wijsheid
De Bron van Wijsheid

De Bron van Wijsheid is een orakel dat geïnspireerd is op de archetypes van Carl Jung. Elke kaart toont één van de archetypen (de held, de alchemist, de wildeman etc.) die onderdeel uitmaken van je psyche/geest. Bij de geïllustreerde kaarten uit dit orakel tref je een uitgebreide boodschap die je kan helpen om inzicht te krijgen in je leven en je onderbewustzijn.

'De Bron van Wijsheid' kopen