Orakels.net
Home Inspiratiekaarten Wijsheidkaarten De Eeuwigheid

De Eeuwigheid

De Eeuwigheid

De eeuwigheid is het archetype van de wedergeboorte. De kaart kan gesymboliseerd worden door het oude en door het nieuwe jaar - het einde van de ene fase en het begin van de andere. Hij duidt op een deel van de psyche dat is opgebouwd uit ervaringen in een bepaalde periode die uw gedrag en gedachtegang bepalen. Steeds als deze kaart verschijnt, beoordeelt, evalueert of komt u tot een definitieve conclusie over een bepaald deel van uw leven en van uw persoonlijkheid. Of uw standpunt nu juist of onjuist is, hij wordt sterk gevormd door deze fase van uw leven.

De kaart voorspelt een nieuwe richting. Hij duidt op een einde, dat op het juiste moment komt. De kaart toont aan dat u, emotioneel of psychologisch, al het mogelijke uit deze baan, relatie of situatie hebt gehaald, U bent boven deze ervaring uitgestegen of hebt alles wat u aankunt aanvaard. De beslissing om verder te gaan is doorgaans correct, al zijn uw motieven dat soms niet. Er kan een stagnatie en neergang plaatsvinden voor het nieuwe tijdperk begint. In de buitenwereld kan de kaart betekenen dat de of situatie waarnaar u vraagt, gevormd is door de ervaringen in zijn of haar leven.

Extra betekenissen

Leeftijd. Tijd. Verandering. Herhaling. Van de ene levensfase naar de andere gaan. Het rad van de persoonlijke karma. Uzelf opnieuw uitvinden. Seizoenen van het leven. Kruispunten. Nieuwe ondernemingen. Nieuwe richtingen. Begin.

Wat Carl Jung erover zegt:

Het leven is de toetssteen van de waarheid van de geest.

'De Bron van Wijsheid' kopen?

De Bron van Wijsheid
De Bron van Wijsheid

De Bron van Wijsheid is een orakel dat geïnspireerd is op de archetypes van Carl Jung. Elke kaart toont één van de archetypen (de held, de alchemist, de wildeman etc.) die onderdeel uitmaken van je psyche/geest. Bij de geïllustreerde kaarten uit dit orakel tref je een uitgebreide boodschap die je kan helpen om inzicht te krijgen in je leven en je onderbewustzijn.

'De Bron van Wijsheid' kopen