Orakels.net
Home Inspiratiekaarten Wijsheidkaarten De Held

De Held

De Held

Ieder van ons is een held tijdens de zware levensreis en gaat zijn persoonlijke strijd aan. Deze kaart belichaamt de moedige innerlijke worsteling van de psyche, zijn spirituele reis naar volledigheid. Als een innerlijk conflict is opgelost, verkrijgt u in overeenstemming daarmee kracht en wijsheid. U wordt de veroveraar van uw emoties en zwakheden, de overwinnaar van uw worstelingen in het leven. U verkrijgt opnieuw de controle over uw leven. De geest wordt sterker en ontwikkelt zich; hij leert iets en gaat verder.

Deze kaart betekent dat u een probleem overwonnen hebt of dat u spoedig met een probleem geconfronteerd zult worden en dit zult overwinnen. Elke trauma en elke ramp gaan gepaard met een overwinning. Het gevolg is dat het lot verandert en u ook. Als u met dit probleem weet om te gaan, zult u er nooit meer mee geconfronteerd worden. Deze kaart duidt altijd op een worsteling en een innerlijk besef. Vervolgens treedt een prachtige verbetering in het leven op. De strijd kan zich binnen in u afspelen of in uw externe leven, maar hij zal beide aspecten van u be´nvloeden.

Extra betekenissen

Innerlijke kracht. Een obstakel overwinnen. Uw innerlijke demonen verslaan voor ze u verslinden. Een uitdaging in de buitenwereld. Winnen. Succesvol zijn. Vooruitgang boeken. Tovenaar. Drakendoder. Veroveraar. Overwinning.

Wat Carl Jung erover zegt:

In onze meest persoonlijke en meest subjectieve levens zijn we niet alleen de passieve getuige van onze tijd en de lijdende daarin, maar ook zijn schepper. We maken ons eigen tijdperk.

'De Bron van Wijsheid' kopen?

De Bron van Wijsheid
De Bron van Wijsheid

De Bron van Wijsheid is een orakel dat geïnspireerd is op de archetypes van Carl Jung. Elke kaart toont één van de archetypen (de held, de alchemist, de wildeman etc.) die onderdeel uitmaken van je psyche/geest. Bij de geïllustreerde kaarten uit dit orakel tref je een uitgebreide boodschap die je kan helpen om inzicht te krijgen in je leven en je onderbewustzijn.

'De Bron van Wijsheid' kopen