Orakels.net
Home Inspiratiekaarten Wijsheidkaarten De Uitvinder

De Uitvinder

De Uitvinder

Het uitvinderarchetype is het superieure archetype dat van de stenen komt, de waanzinnige wetenschapper, de tijdreiziger die uit de toekomst is teruggekeerd om onderdeel te worden van onze collectieve psyche. De verschijning van deze kaart vertegenwoordigt een vreemde vooruitgang. Hij gaat over originele ideeŽn en ongebruikelijke vormen van intelligentie en hij adviseert u dingen vanuit een nieuw standpunt te bekijken. Als u deze kaart trekt, kan het zijn dat u op het punt staat iets te doen dat nog nooit eerder is gedaan. Hij voorspelt een verbazingwekkende nieuwe weg, methode, theorie of ideologie. Hij duidt ook op een nieuwe levenservaring.

Hij kan verwijzen naar een persoon met een bepaalde genialiteit in zijn ziel, iemand die vreemd overkomt op anderen maar ons allemaal iets bijzonders meegeeft. Wanneer deze kaart verschijnt, bestaat de behoefte aan iets unieks. Er kan een onverwachte of geniale oplossing voor uw probleem in aantocht zijn. Misschien is hiervoor een geloofsverandering nodig die leidt tot een verrassend resultaat. Als uw vraag gaat over het vinden van werk of weer gezond worden, zal het antwoord positief zijn. De gebeurtenissen verlopen echter niet op de gebruikelijke wijze en de uitkomst zal anders zijn dan u had verwacht.

Extra betekenissen

Originaliteit. Avant-garde. Pionieren in uw werkgebied. Nieuwe systemen bouwen. Experimenteren. Excentriciteit. Inspiratie. Ingeving. Goede ideeŽn. Geest van de toekomst. Iets dat zijn tijd vooruit is. Onvoorspelbaarheid.

Wat Carl Jung erover zegt:

Alleen dit schrijft geschiedenis: alleen hier vinden de grote veranderingen als eerste plaats en de hele toekomst, de hele geschiedenis van de wereld, komt als een enorme optelsom voort uit deze verborgen bronnen binnen individuen.

'De Bron van Wijsheid' kopen?

De Bron van Wijsheid
De Bron van Wijsheid

De Bron van Wijsheid is een orakel dat geïnspireerd is op de archetypes van Carl Jung. Elke kaart toont één van de archetypen (de held, de alchemist, de wildeman etc.) die onderdeel uitmaken van je psyche/geest. Bij de geïllustreerde kaarten uit dit orakel tref je een uitgebreide boodschap die je kan helpen om inzicht te krijgen in je leven en je onderbewustzijn.

'De Bron van Wijsheid' kopen