Orakels.net
Home Inspiratiekaarten Wijsheidkaarten De Kantklosser

De Kantklosser

De Kantklosser

Deze kaart vertegenwoordigt het deel van uzelf dat zowel de zaaier als de oogster is en dat onbewust uw positieve of negatieve lot stuurt. Als u de lessen van het leven niet leert, zal de kantklosser u van de ene slachtofferrol naar de andere leiden. We bestaan te midden van een web van zelf gecreŽerde lotsbestemmingen - als in elkaar geweven draden van het levenstapijt - die ons psychologisch aan elkaar verbinden. Patronen van gebeurtenissen en terugkerende resultaten behoren allemaal tot dat deel van het mysterie waarop deze kaart wijst.

De verschijning van deze kaart kan erop wijzen dat u weigert uw eigen bijdrage aan uw huidige situatie te erkennen. U geeft het ongeluk de schuld in plaats van uw eigen zwakheid, andere mensen in plaats van uzelf. Zolang u deze onderbewuste elementen in uzelf ontkent. blijft u gevangen in een beperkende, ongelukkige en onsuccesvolle spiraal.

Extra betekenissen

Geschiedenis herhaalt zich. Gevolgen. U zult oogsten wat u zaait en andersom. De prijs betalen voor wie u bent. Karma. Verbindingen maken. Een doolhof. Samenzweringen. Een nieuw bouwwerk op oude fundamenten.

Wat Carl Jung erover zegt:

Net zoals onze vrije wil botst met het noodzakelijk kwaad, in de buitenwereld, zo ondervindt hij ook beperkingen binnen het bewustzijn in de subjectieve innerlijke wereld...

'De Bron van Wijsheid' kopen?

De Bron van Wijsheid
De Bron van Wijsheid

De Bron van Wijsheid is een orakel dat geïnspireerd is op de archetypes van Carl Jung. Elke kaart toont één van de archetypen (de held, de alchemist, de wildeman etc.) die onderdeel uitmaken van je psyche/geest. Bij de geïllustreerde kaarten uit dit orakel tref je een uitgebreide boodschap die je kan helpen om inzicht te krijgen in je leven en je onderbewustzijn.

'De Bron van Wijsheid' kopen