Orakels.net
Home Inspiratiekaarten Wijsheidkaarten De Analist

De Analist

De Analist

Deze kaart vertegenwoordigt de denker in ons, degene die onderzoek doet, analyseert en conclusies trekt. Dit is het deel van de psyche dat oorzaak en gevolg inziet. De verschijning van deze kaart duidt op een persoon die van orde en feiten houdt, die emotioneel en intellectueel vrij is. Hij kan erop wijzen dat u zich tot een verstandige persoon moet wenden of hiervoor bij uzelf te rade moet gaan, of beide.

Als u deze kaart trekt, hebt u behoefte aan logische gedachten. U bent misschien op zoek naar bewijzen of u probeert grip te krijgen op een verwarrende en tegenstrijdige toestand, De kaart adviseert u feiten en werkelijkheid op een rijtje te krijgen voor u conclusies gaat trekken. Gebruik uw analytische kwaliteiten.

Extra betekenissen

Denker. Beoordelaar. Zoeken naar inzicht. De wetenschappelijke benadering. Onderzoek. Logica. Empirische bewijzen. Waarheid. Helderheid van geest. Zelfbewustzijn. Zelfverloochening. Kennis van anderen. Depersonalisatie.

Wat Carl Jung erover zegt:

Hij gelooft dat de wereld wordt verlicht door de zon en niet door het menselijke oog.

'De Bron van Wijsheid' kopen?

De Bron van Wijsheid
De Bron van Wijsheid

De Bron van Wijsheid is een orakel dat geïnspireerd is op de archetypes van Carl Jung. Elke kaart toont één van de archetypen (de held, de alchemist, de wildeman etc.) die onderdeel uitmaken van je psyche/geest. Bij de geïllustreerde kaarten uit dit orakel tref je een uitgebreide boodschap die je kan helpen om inzicht te krijgen in je leven en je onderbewustzijn.

'De Bron van Wijsheid' kopen