Orakels.net
Home Inspiratiekaarten Wijsheidkaarten De Gewonde Heelmeester

De Gewonde Heelmeester

De Gewonde Heelmeester

De gewonde delen van uw psyche bestaan in u als gewonde wezens, maar u bezit de gave ze weer te genezen. Deze kaart vertegenwoordigt de vergevende, verzachtende en alles helende innerlijke stem. Als deze kaart verschijnt, zal een alledaagse ervaring u zacht en mooi helen. Het kan gaan om een kleine gebeurtenis die uw verstoorde vertrouwen in de mens herstelt of een fantastische kans die u verloren macht en zelfvertrouwen teruggeeft. De kaart kan ook lichamelijke genezing betekenen. In de buitenwereld kan de heelmeester een arts of advocaat zijn die uw leed op de een of andere manier verzacht.

De andere kaarten die u trekt, zullen u vertellen wat heling nodig heeft. Als de heelmeester optreedt met het kind in uzelf, zal een deel van u groeien en volwassen worden of zal een wond uit uw jeugd genezen. Als de heelmeester verschijnt met de vrek, zult u pijnlijke herinneringen loslaten en troost en vergeving vinden. De kaart kan er ook op duiden dat u in staat bent iemand anders te helpen, u het pad al bewandeld hebt waarop zij nu worstelen en waarvan u sterker bent geworden.

Extra betekenissen

Therapeut. Zich van complexen ontdoen. Innerlijk besef dat uw leven verandert. Helende ervaringen. Het verleden een plek geven. Verder gaan. De gewonde heelmeester en de helende gewonde, in de vorm van een chirurg of tandarts.

Wat Carl Jung erover zegt:

Alleen wat iemand echt zelf is, kan genezen.

'De Bron van Wijsheid' kopen?

De Bron van Wijsheid
De Bron van Wijsheid

De Bron van Wijsheid is een orakel dat geïnspireerd is op de archetypes van Carl Jung. Elke kaart toont één van de archetypen (de held, de alchemist, de wildeman etc.) die onderdeel uitmaken van je psyche/geest. Bij de geïllustreerde kaarten uit dit orakel tref je een uitgebreide boodschap die je kan helpen om inzicht te krijgen in je leven en je onderbewustzijn.

'De Bron van Wijsheid' kopen