Orakels.net
Home Inspiratiekaarten Wijsheidkaarten De Mandala

De Mandala

De Mandala


Deze kaart verwijst naar de chaotische of heldere levensomstandigheden die samen een puzzel vormen. De mandala is de doolhof. Hij vertegenwoordigt de manier waarop alle wegen van de psyche naar een centraal punt leiden, de essentie van de ik - de totaliteit van het individu in zowel bewuste als onderbewuste aspecten. De kaart komt vaak te voorschijn wanneer voortekens of betekenisvolle toevailigheden ('synchroniciteit') in uw externe wereld plaatsvinden. Zijn verschijning is een teken dat u de goede kant opgaat, dat de dingen op zijn plaats beginnen te vallen in uw leven. Er vindt een verandering in het patroon plaats.

De kaart vertegenwoordigt persoonlijke groei, een vervulling van het lot of het recht zetten van zaken. Het belooft dat orde in het leven mogelijk is. U bent in staat de rommelige en storende elementen te verwijderen uit uw leven of psyche, of ze in harmonie te brengen met uw leven of uzelf. De orde is al latent aanwezig in de chaos.

Extra betekenissen

Volledigheid. Orde scheppen in chaos. Een helende droom. Een weg vinden door het labyrint van het leven. Het rad van lotsbestemming. Cycli en seizoenen. Caleidoscoop. Een reis voorwaarts. De onderbewuste kracht om volledigheid te scheppen.

Wat Carl Jung erover zegt:

Als een mandala beschreven wordt als een symbool van de ik gezien in een dwarsdoorsnede, dan zou de boom een zijaanzicht laten zien: de ik als een proces van groei.

'De Bron van Wijsheid' kopen?

De Bron van Wijsheid
De Bron van Wijsheid

De Bron van Wijsheid is een orakel dat geïnspireerd is op de archetypes van Carl Jung. Elke kaart toont één van de archetypen (de held, de alchemist, de wildeman etc.) die onderdeel uitmaken van je psyche/geest. Bij de geïllustreerde kaarten uit dit orakel tref je een uitgebreide boodschap die je kan helpen om inzicht te krijgen in je leven en je onderbewustzijn.

'De Bron van Wijsheid' kopen