Orakels.net
Home Inspiratiekaarten Wijsheidkaarten Aspiratie

Aspiratie

Aspiratie

Deze kaart vertegenwoordigt zowel de hogere vrouwelijke ik als de hogere mannelijke ik. Als de anima/animus-worsteling achter de rug is en de tegengestelden in de psyche zijn verenigd, komt een krachtige, potentere, holistische ik naar boven. Deze kaart trekken, betekent dat u zowel innerlijk als uiterlijk veel in uw mars hebt en zult slagen in toekomstige ondernemingen in de wereld. De kaart verwijst naar de hogepriester of -priesteres in u, die u leidt door uw eigen ervaring en wijsheid en u succesvol en gelukkig maakt bij alles wat u doet.

De kaart belooft succes in uw loopbaan, macht, zelfvertrouwen en vermogen. Hij kan ook verwijzen naar diepgaande liefde en romantiek die een serieuze fase gaan betreden. U hebt misschien al succes bereikt maar er ligt een leven voor u dat nog meer voldoening geeft, een leven waarin u alles kunt inzetten dat in u zit. De kaart belooft de volgroeiing van een project of uzelf, wanneer innerlijke heling en volledigheid succes in de buitenwereld garanderen. Ook verlaat u een ongelukkige toestand en laat een moeilijke relatie, worsteling of verdrietige situatie in het leven achter u.

Extra betekenissen

Volwassen relatie. Innerlijke goeroe. Nieuwe gaven. Rijk potentieel, Aanvoering door iemands eigen ervaring. Bereikbare ambities. Speciale talenten. Promotie. Vooruitgang. Spirituele groei naar een hoger niveau. Volledigheid.

Wat Carl Jung erover zegt:

De boom draagt blad en te midden daarvan komt de zon op.

'De Bron van Wijsheid' kopen?

De Bron van Wijsheid
De Bron van Wijsheid

De Bron van Wijsheid is een orakel dat geïnspireerd is op de archetypes van Carl Jung. Elke kaart toont één van de archetypen (de held, de alchemist, de wildeman etc.) die onderdeel uitmaken van je psyche/geest. Bij de geïllustreerde kaarten uit dit orakel tref je een uitgebreide boodschap die je kan helpen om inzicht te krijgen in je leven en je onderbewustzijn.

'De Bron van Wijsheid' kopen