Orakels.net
Home Inspiratiekaarten Wijsheidkaarten De Duistere Prins

De Duistere Prins

De Duistere Prins

Voor een vrouw voorspelt de kaart een onbereikbare man of een onrealiseerbare ambitie. Binnen zichzelf kan het ideaal haar bevrijden van schuld, remmingen en de afhankelijkheid van ouderlijke figuren en haar de kracht geven te leven zoals zij wil. Wat haar onbereikbare man of onrealiseerbare doel ook vertegenwoordigt - of het nu macht, status, kracht of populariteit is - ze moet het in zichzelf vinden om ge´ntegreerd te kunnen zijn. Het lot zal dan veranderen en haar doelen zullen binnen handbereik komen.

Voor een man zegt de kaart dat hij de twee aspecten van zijn seksualiteit moet verenigen: verantwoordelijke man en onvolwassen jongen. Wanneer zij gescheiden blijven, zal hij in zijn relaties seksuele of psychologische problemen ondervinden.

Extra betekenissen

Een mannelijke spirituele gids. De animaprojectie van een man. De onbeantwoorde liefde van een vrouw. Verboden verlangens. Afhankelijke of rebelse man. Weigeren om een man te worden. Transformatie. De betovering van de liefde.

Wat Carl Jung erover zegt:

Waar de liefde heerst, is geen wilskracht en waar wilskracht is, ontbreekt liefde. De een is slechts de schaduw van de ander.

'De Bron van Wijsheid' kopen?

De Bron van Wijsheid
De Bron van Wijsheid

De Bron van Wijsheid is een orakel dat geïnspireerd is op de archetypes van Carl Jung. Elke kaart toont één van de archetypen (de held, de alchemist, de wildeman etc.) die onderdeel uitmaken van je psyche/geest. Bij de geïllustreerde kaarten uit dit orakel tref je een uitgebreide boodschap die je kan helpen om inzicht te krijgen in je leven en je onderbewustzijn.

'De Bron van Wijsheid' kopen