Orakels.net
Home Inspiratiekaarten Vraag Raad aan de Engelen

Vraag Raad aan de Engelen

De kaarten van 'Vraag raad aan de engelen' bevat 55 kaartjes met hemels advies om je elke dag te inspireren en bij te staan. Zit je met bepaalde vragen of twijfels? Is er een situatie waarin je meer inzicht wilt? Trek dan een engelenkaart en vraag raad aan de engelen.

De verschillende inspiratiekaarten van 'Vraag Raad aan de Engelen'

Moed Je hebt het in je. Doe het gewoon. 'Wij', je engelen, zullen je steunen. Moed »
Vergeving Laat het verleden los. Maak je hart en geest vrij door te vergeven. Vergeving »
Stel je voor Visualiseer duidelijk het leven dat je wilt. Voel het in je hart en ziel en je zult het krijgen. Stel je voor »
Volharding Vastberadenheid, volharding en geduld zullen leiden tot een positief resultaat. Volharding »
Het onbekende Wees niet bang voor het onbekende. Dit is een periode van indringende verkenning en transformatie... Het onbekende »
Bestemming Jouw bestemming is om te bloeien, te stralen, om te veranderen in een nog groter licht. Bestemming »
Inspiratie Je krijgt een nieuwe idee als een zachte fluistering in je hart. Luister en onderneem iets. Dit i... Inspiratie »
Vertrouw Verlies je vertrouwen niet. De onweerswolken zullen snel verdwijnen en de zon zal weer gaan schij... Vertrouw »
Wijsheid Alles heeft een plaats en een doel. Wijs zijn betekent veel liefde, tolerantie en compassie hebb... Wijsheid »
Gebed Hoe moeilijk de situatie misschien ook lijkt, alles is mogelijk. Vraag het. Wij luisteren. Gebed »
Integriteit Wees flexibel maar ook trouw aan jezelf. Als je jouw overtuigingen en waarden trouw blijft, zulle... Integriteit »
Rust Waar je ook bent en wat je ook doet, innerlijke rust is altijd mogelijk. Er is slechts een subtie... Rust »
Diversiteit De wereld zou saai zijn als we allemaal hetzelfde zouden zijn. Wees blij dat je uniek bent. Je be... Diversiteit »
Dankbaarheid Leef voortaan in dankbaarheid. De sterren zullen helderder op je schijnen. Alles in je wereld zal... Dankbaarheid »
Vriendelijkheid Een vriendelijk gebaar wakkert je geloof in de kracht van de liefde weer aan. Vergeet niet vriend... Vriendelijkheid »
Kostbaar geschenk Vriendschap, familie en liefde zijn kostbare geschenken. Verlies ze niet uit het oog. Kostbaar geschenk »
Compassie Als je meer compassie toont met jezelf, reageert het universum automatisch door je te overladen m... Compassie »
Middenweg Accepteer beide kanten. De middenweg leidt meestal naar een evenwichtig en vredig leven. Middenweg »
Gewijde-kennis Sluit je ogen en concentreer je op je ademhaling. Voel de rust in jezelf. Achter je gedachten lig... Gewijde-kennis »
Bescherming Je bent veilig. Wees niet bang. Wij zijn altijd bij je en omringen je altijd met onze onzichtbare... Bescherming »
Wonder Onze vleugels van licht omgeven jou en de mensen van wie je houdt. Deze huidige situatie wordt ge... Wonder »
Mysterie Je bent samen met de zon, aarde, maan en sterren onderdeel van een schepping, een goddelijke myst... Mysterie »
Gewijde ruimte Wij, je beschermengelen, omgeven je met smaragd, gouden en roze licht. Laat je zorgen en onzekerh... Gewijde ruimte »
Gewijde bron Wij, je engelen, zijn er om je te herinneren aan je grootsheid. Je bent letterlijk een engel in o... Gewijde bron »
Liefde Het hart van de liefde is het hart van creatie. Alles wordt mogelijk door liefde. Alles is de moe... Liefde »
Genezing Ik, de engel van genezing, ben nu bij jou. Voel mijn aanwezigheid en mijn onwrikbare liefde voor ... Genezing »
Doe het nu Stel het niet langer uit. Wees moedig. Luister naar je intuÔtie, want dat is de leidende stem van j... Doe het nu »
Angst Ik, aartsengel MichaŽl, ben er om je door de huidige tijd te helpen. Ik hou van je; ik bescherm je ... Angst »
Harmonie Onenigheid treedt op als we ons proberen te verzetten tegen de natuurlijk stroom van het leven. I... Harmonie »
Onrust We omgeven je met het genezende licht van amethist. Haal diep adem en adem dit prachtige violette... Onrust »
Creatief vermogen Je bent van nature oneindig creatief. Het leven is een zee van creatief vermogen dat ligt te wach... Creatief vermogen »
Hart en ziel Als je beslissingen neemt, houd dan rekening met wat je hart en ziel je vertellen. Soms kan onze ... Hart en ziel »
Blauwe engel Ik, aartsengel MichaŽl, sta naast je. Ik ben bij je en zal je altijd beschermen. Denk daaraan als j... Blauwe engel »
Stilstand Misschien ben je gefrustreerd omdat iets op zich laat wachten of tot stilstand komt. Toch is dit ... Stilstand »
Genezende engel Op dit moment word je ondergedompeld in gouden, roze en diepgroen licht. Accepteer deze genezing.... Genezende engel »
Duidelijkheid Sluit je ogen even. Adem de blauwheid van de hemel in. Voel een zacht briesje door je lichaam str... Duidelijkheid »
Aartsengel GabriŽl Je zult binnenkort positief nieuws krijgen. De kanalen voor duidelijk en eerlijke communicatie st... Aartsengel GabriŽl »
Mindfulness Wees je bewust van de gevoelens en behoeften van anderen. Iemand heeft jouw liefde nodig. Er is a... Mindfulness »
Aartsengel RafaŽl Voel dat je wordt geven door mijn smaragdgroene licht. Ik, aartsengel RafaŽl, breng je genezing en ... Aartsengel RafaŽl »
Alles komt goed Wij, je engelen, zijn aanwezig om je te koesteren, beschermen en genezen. Vertrouw op de genezend... Alles komt goed »
Prestaties Neem de tijd om na te denken over wat je tot nu toe hebt bereikt. Het is vaak gemakkelijk om te v... Prestaties »
Visie Een positief resultaat vereist een positieve blik. Stel je voor dat iedereen die betrokken is bij... Visie »
Avontuur Probeer de huidige situatie niet te zien als hindernis maar als avontuur. Onderzoek de mogelijkhe... Avontuur »
Nieuwe hoop De zon staat op het punt om door de wolken te breken en je zult alles binnenkort in een ander lic... Nieuwe hoop »
Hartenlied Wat zegt je hart? Stop en luister. Jouw waarheid ligt in de lege ruimten tussen je gedachten. Jou... Hartenlied »
Denk ruim Je wordt gestimuleerd om je vleugels te spreiden. Denk buiten de vastomlijnde kaders. Breid je bl... Denk ruim »
Verandering Het leven is een reis. Het zou heel onbevredigend zijn als iedere stap precies hetzelfde was als ... Verandering »
Positief denken Positief denken is essentieel voor een gezond en rijk leven. Een positieve houding in combinatie ... Positief denken »
Overgave Het heeft geen zin om de kar tegen de steile helling op te duwen. Ga terug naar het begin. Laat j... Overgave »
Transformatie Door de allesomvattende liefde die je omarmt, transformeer je in een steeds groter licht, een ste... Transformatie »
Waarheid De beste manier om de huidige situatie aan te pakken, is gewoon de waarheid te vertellen. Anders ... Waarheid »
Aartsengel MichaŽl De weg is nu duidelijk. Ik heb alle obstakels op je pad verwijderd. Je kunt nu gemakkelijk en vol... Aartsengel MichaŽl »
Aartsengel Metatron Ik ben jouw schakel tussen hemel en aarde, tussen je menselijkheid en je goddelijkheid. Ik help j... Aartsengel Metatron »
Aartsengel UriŽl Er is een prachtige spirituele transformatie gaande in zowel jouw leven als in onze wereld. Dit i... Aartsengel UriŽl »
Aartsengel Sandalfon Ik heb jouw roep om hulp gehoord. Je vraag zal binnenkort worden beantwoord. Aartsengel Sandalfon »