Orakels.net
Home Inspiratiekaarten Miracles Now

Miracles Now

Dit volledig geïllustreerde deck bestaande uit 62 inspiratiekaarten is gebaseerd op Gabrielle Bernstein's New York Times bestseller, Miracles Now. Iedere inspiratiekaart bevat een krachtige, levensveranderende boodschap bestaande uit maximaal 140 karakters zodat hij makkelijk te tweeten is, of te plaatsen op facebook, instagram of Pinterest.

Wat Gabrielle zegt over haar inspiratiekaarten:

Ik hoop dat je dit deck als dagelijkse spirituale leiding kunt gebruiken om je mind-set te veranderen om te kunnen geloven in wonderen. Wanneer je twijfelt, plaats je hand dan op het deck en zeg: "Bedankt Goddelijke leiding. Ik heb nu een wonder nodig. Laat maar komen!" Vertrouw in de leiding die je ontvangt en laat het de wijsheid zijn voor je volgende stap.

De verschillende inspiratiekaarten van 'Miracles Now'

Als ik mijzelf gesteund wil voelen dan moet ik mijzelf steunen Als ik mijzelf gesteund wil voelen da... Als ik mijzelf gesteund wil voelen dan moet ik mijzelf steunen »
Bij twijfel beeld ik me in wat de gevolgen van de opties zijn Bij twijfel beeld ik me in wat de gev... Bij twijfel beeld ik me in wat de gevolgen van de opties zijn »
Boosheid uit het verleden loslaten geeft me vrijheid in het heden Boosheid uit het verleden loslaten ge... Boosheid uit het verleden loslaten geeft me vrijheid in het heden »
De kwaliteiten die ik niet leuk vind in anderen zijn afgestoten delen van mijn schaduw De kwaliteiten die ik niet leuk vind ... De kwaliteiten die ik niet leuk vind in anderen zijn afgestoten delen van mijn schaduw »
De sleutel tot het krijgen wat ik wil is er om vragen de sleutel tot het krijgen wat ik wil... De sleutel tot het krijgen wat ik wil is er om vragen »
Door controle af te staan laat ik los en sta ik mijzelf toe kinderlijker te zijn Door controle af te staan laat ik los... Door controle af te staan laat ik los en sta ik mijzelf toe kinderlijker te zijn »
Door liefdevolle energie te delen trek ik meer liefde aan door liefdevolle energie te delen tre... Door liefdevolle energie te delen trek ik meer liefde aan »
Er is altijd een oplossing voor het hoogste goed Er is altijd een oplossing voor het h... Er is altijd een oplossing voor het hoogste goed »
Geluk is een keuze die ik zelf maak Geluk is een keuze die ik zelf maak. Geluk is een keuze die ik zelf maak »
Ik begin mijn dag met liefde Ik begin mijn dag met liefde. Ik begin mijn dag met liefde »
Ik ben er klaar voor om liefde te ontvangen Ik ben er klaar voor om liefde te ont... Ik ben er klaar voor om liefde te ontvangen »
Ik ben niet het slachtoffer, ik ben de vuurtoren Ik ben niet het slachtoffer, ik ben d... Ik ben niet het slachtoffer, ik ben de vuurtoren »
Ik bid voordat ik betaal Ik bid voordat ik betaal. Ik bid voordat ik betaal »
Ik deel mijn licht met de wereld Ik deel mijn licht met de wereld. Ik deel mijn licht met de wereld »
Ik geef complimenten met gulheid en oprechtheid Ik geef complimenten met gulheid en o... Ik geef complimenten met gulheid en oprechtheid »
Ik geef me volledig over Ik geef me volledig over. Ik geef me volledig over »
Ik geef mijn verlangens over en ik weet dat ik kan terugvallen op het universum Ik geef mijn verlangens over en ik we... Ik geef mijn verlangens over en ik weet dat ik kan terugvallen op het universum »
Ik hang niet om de persoon heen die ik wil zijn ik stap volledig in zijn schoenen Ik hang niet om de persoon heen die i... Ik hang niet om de persoon heen die ik wil zijn ik stap volledig in zijn schoenen »
Ik hoef mijn levensdoel niet te vinden mijn levensdoel vindt mij Ik hoef mijn levensdoel niet te vinde... Ik hoef mijn levensdoel niet te vinden mijn levensdoel vindt mij »
Ik hou van mijn eten en mijn eten houdt van mij Ik hou van mijn eten en mijn eten hou... Ik hou van mijn eten en mijn eten houdt van mij »
Ik kan mijn patronen veranderen wanneer ik mijn gedachten erover verander Ik kan mijn patronen veranderen wanne... Ik kan mijn patronen veranderen wanneer ik mijn gedachten erover verander »
Ik kan mijzelf een weg uit angst denken Ik kan mijzelf een weg uit angst denken. Ik kan mijzelf een weg uit angst denken »
Ik kan oude pijn loslaten door het simpelweg te voelen. Ik kan oude pijn loslaten door het si... Ik kan oude pijn loslaten door het simpelweg te voelen. »
Ik kies ervoor mijn angsten opnieuw te interpreteren vanuit een meer liefdevol perspectief Ik kies ervoor mijn angsten opnieuw t... Ik kies ervoor mijn angsten opnieuw te interpreteren vanuit een meer liefdevol perspectief »
Ik laat de behoefte om perfect te zijn los en focus mij op het geven van meer liefde aan de wereld Ik laat de behoefte om perfect te zij... Ik laat de behoefte om perfect te zijn los en focus mij op het geven van meer liefde aan de wereld »
Ik laat los en sta het universum toe om haar ding te doen Ik laat los en sta het universum toe ... Ik laat los en sta het universum toe om haar ding te doen »
Ik laat mijn intiemste relaties mijn grootste levenslessen zijn voor spirituele groei en heling Ik laat mijn intiemste relaties mijn ... Ik laat mijn intiemste relaties mijn grootste levenslessen zijn voor spirituele groei en heling »
Ik meet mijn succes af aan hoeveel plezier ik heb Ik meet mijn succes af aan hoeveel pl... Ik meet mijn succes af aan hoeveel plezier ik heb »
Ik neem beslissingen op basis van intu´tie en kracht Ik neem beslissingen op basis van int... Ik neem beslissingen op basis van intu´tie en kracht »
Ik neem de tijd om mijzelf op te laden. De wereld heeft mijn energetische licht nodig Ik neem de tijd om mijzelf op te lade... Ik neem de tijd om mijzelf op te laden. De wereld heeft mijn energetische licht nodig »
Ik reis verder op mijn pad van spirituele groei en roep mijn spirituele maatjes op om te helpen Ik reis verder op mijn pad van spirit... Ik reis verder op mijn pad van spirituele groei en roep mijn spirituele maatjes op om te helpen »
Ik spreek met vertrouwen omdat de wereld mijn licht nodig heeft Ik spreek met vertrouwen omdat de wer... Ik spreek met vertrouwen omdat de wereld mijn licht nodig heeft »
Ik sta mensen toe hun eigen gedrag te zien zodat ik ze kan helpen ervan te leren Ik sta mensen toe hun eigen gedrag te... Ik sta mensen toe hun eigen gedrag te zien zodat ik ze kan helpen ervan te leren »
Ik verschijn voor mijzelf en de wereld Ik verschijn voor mijzelf en de wereld. Ik verschijn voor mijzelf en de wereld »
Ik vertrouw dat mijn intu´tie de waarheid is onder de oppervlakte van mijn angsten Ik vertrouw dat mijn intu´tie de waarhe... Ik vertrouw dat mijn intu´tie de waarheid is onder de oppervlakte van mijn angsten »
Ik verwelkom rijkdom en zal aandacht geven aan de leiding die ik ontvang Ik verwelkom rijkdom en zal aandacht ... Ik verwelkom rijkdom en zal aandacht geven aan de leiding die ik ontvang »
In iedere ademhaling kan ik vrede vinden In iedere ademhaling kan ik vrede vin... In iedere ademhaling kan ik vrede vinden »
Los alle obstakels op met liefde Los alle obstakels op met liefde. Los alle obstakels op met liefde »
Mijn aanwezigheid is mijn kracht Mijn aanwezigheid is mijn kracht. Mijn aanwezigheid is mijn kracht »
Mijn geluk kan gemeten worden aan de hand van hoeveel ik in liefde geloof Mijn geluk kan gemeten worden aan de ... Mijn geluk kan gemeten worden aan de hand van hoeveel ik in liefde geloof »
Mijn ogen zullen zien wat ik verlang Mijn ogen zullen zien wat ik verlang. Mijn ogen zullen zien wat ik verlang »
Mijn positieve energie laat een krachtige impressie achter op de wereld Mijn positieve energie laat een krach... Mijn positieve energie laat een krachtige impressie achter op de wereld »
Obsederen over de uitkomst van een relatie gaat alleen meer in de weg zitten. Ik laat juist los en sta toe Obsederen over de uitkomst van een re... Obsederen over de uitkomst van een relatie gaat alleen meer in de weg zitten. Ik laat juist los en sta toe »
Om de wereld te laten ontwaken voor het licht moet ik niet bang zijn om te stralen Om de wereld te laten ontwaken voor h... Om de wereld te laten ontwaken voor het licht moet ik niet bang zijn om te stralen »
Om werkelijk te floreren moet ik alle spanning loslaten die mij tegenhoudt om liefde door me te laten stromen Om werkelijk te floreren moet ik alle... Om werkelijk te floreren moet ik alle spanning loslaten die mij tegenhoudt om liefde door me te laten stromen »
Relaties zijn opdrachten voor ware groei en heling Relaties zijn opdrachten voor ware gr... Relaties zijn opdrachten voor ware groei en heling »
Slaap is een spirituele oefening Slaap is een spirituele oefening. Slaap is een spirituele oefening »
Soms is nee het meest liefdevolle antwoord Soms is nee het meest liefdevolle ant... Soms is nee het meest liefdevolle antwoord »
Stilte is de sleutel tot succes Stilte is de sleutel tot succes. Stilte is de sleutel tot succes »
Tijdens een inzinking blijf ik ademhalen en doorzetten totdat het voorbij is Tijdens een inzinking blijf ik ademha... Tijdens een inzinking blijf ik ademhalen en doorzetten totdat het voorbij is »
Vrede is mijn hartslag Vrede is mijn hartslag. Vrede is mijn hartslag »
Wanneer ik anderen mij laat helpen dan help ik hen ook Wanneer ik anderen mij laat helpen da... Wanneer ik anderen mij laat helpen dan help ik hen ook »
Wanneer ik luister naar mijn gevoelens dan vind ik mijn kracht in moeilijke situaties Wanneer ik luister naar mijn gevoelen... Wanneer ik luister naar mijn gevoelens dan vind ik mijn kracht in moeilijke situaties »
Wanneer ik mijn geld respecteer dan respecteert mijn geld mij ook Wanneer ik mijn geld respecteer dan r... Wanneer ik mijn geld respecteer dan respecteert mijn geld mij ook »
Wanneer ik mijn lichaam beweeg dan doorbreek ik alles dat mij blokkeert van mijn ware gezondheid en vitaliteit Wanneer ik mijn lichaam beweeg dan do... Wanneer ik mijn lichaam beweeg dan doorbreek ik alles dat mij blokkeert van mijn ware gezondheid en vitaliteit »
Wanneer ik mij voel vaststaan, emotioneel gespannen, of overweldigd voel, dan let ik op mijn ademhaling Wanneer ik mij voel vaststaan, emotio... Wanneer ik mij voel vaststaan, emotioneel gespannen, of overweldigd voel, dan let ik op mijn ademhaling »
Wanneer ik mijzelf met anderen vergelijk dan zeg ik dit gebed: Het licht dat ik in ze zie is een reflectie van mijn innerlijke licht Wanneer ik mijzelf met anderen vergel... Wanneer ik mijzelf met anderen vergelijk dan zeg ik dit gebed: Het licht dat ik in ze zie is een reflectie van mijn innerlijke licht »
Wanneer ik straal dan geef ik anderen toestemming om met mij te stralen Wanneer ik straal dan geef ik anderen... Wanneer ik straal dan geef ik anderen toestemming om met mij te stralen »
Wanneer ik te veel zeg dan zeg ik: Wacht, waarom spreek ik? Wanneer ik te veel zeg dan zeg ik: Wa... Wanneer ik te veel zeg dan zeg ik: Wacht, waarom spreek ik? »
Wanneer ik twijfel, dan kies ik voor vrede Wanneer ik twijfel, dan kies ik voor ... Wanneer ik twijfel, dan kies ik voor vrede »
Ware rijkdom komt vanuit jezelf Ware rijkdom komt vanuit jezelf. Ware rijkdom komt vanuit jezelf »
Zodra ik mijzelf ga waarderen en focus op mijn successen, dan is dit het moment dat ik begin te leven Zodra ik mijzelf ga waarderen en focu... Zodra ik mijzelf ga waarderen en focus op mijn successen, dan is dit het moment dat ik begin te leven »