Orakels.net
Home Inspiratiekaarten De Kracht van het Nu

De Kracht van het Nu

De inspiratiekaarten van 'De Kracht van het Nu' zijn een aansporing om echt aanwezig te zijn in ons leven en vrij te zijn van ons verleden en onze toekomst. Het kan je denken helemaal veranderen. Resultaat: meteen meer vreugde! Met deze kaarten geeft Eckhart Tolle ons opnieuw een kostbaar geschenk. Tolles glasheldere teksten en waarachtige woorden hebben inmiddels het leven van duizenden mensen veranderd. Sprekende teksten uit De kracht van het NU sieren deze set kleurige kaarten. Elke kaart biedt inspirerende begeleiding, te gebruiken voor een meditatie voor gerichte contemplatie.

De verschillende inspiratiekaarten van 'De Kracht van het Nu'

Observeer de vele manieren waarop onbehagen, ontevredenheid en s... Observeer de vele manieren »
Optreden vanuit inzicht in wat nodig is, heeft meer effect da... Optreden vanuit inzicht »
Probeer eens meer aandacht te besteden aan het doen dan aan het ... Probeer eens meer aandacht »
Als er uitdagingen komen, en die komen ook, ga dan meteen naar binnen - maak daar... Als er uitdagingen komen, en die komen ook, »
De mate van innerlijke vrede die je voelt is het criterium waaraan... De mate van innerlijke vrede »
Je kunt het piekeren gewoon stopzetten door het huidige moment te erkennen. ... Je kunt het piekeren gewoon stopzetten »
Als je een zekere mate van aanwezigheid hebt bereikt, heb je negativiteit nie... Als je een zekere mate van aanwezigheid »
Wees aanwezig als de toeschouwer van je geest, zowel als van je gedach... Wees aanwezig als de toeschouwer »
Let er eens op hoe vaak je aandacht afdwaalt naar verleden of toekomst. Stel jezel... Let er eens op hoe vaak je aandacht afdwaalt »
Door oefening van je bewust te zijn van het huidige moment wordt het besef van vrede en stilte d... Door oefening van je bewust te zijn van het huidige moment »
Weerhoudt angst je ervan iets te doen? Erken die angst dan, kijk ernaar, ric... Weerhoudt angst je ervan iets te doen? »
Als je moeite hebt met het voelen van je emoties, vestig dan eerst je aandacht op het i... Als je moeite hebt met het voelen van je emoties, »
Erger je je aan wat je aan het doen bent? Koester je een onuitgesproken wrok te... Erger je je aan wat je aan het doen bent? »
Observeer de gehechtheid aan je meningen en opinies. Als je bi... Observeer de gehechtheid »
Als je klaagt, maak je jezelf tot slachtoffer Als je je uitspreekt, zit je in je kr... Als je klaagt, maak je jezelf tot slachtoffer »
Een van de krachtigste spirituele oefeningen is diep mediteren over de sterfelijkh... Een van de krachtigste spirituele oefeningen »
Mededogen is het besef van een grote verbondenheid tussen je... Mededogen is het besef »
Echte relaties worden pas mogelijk als je je bewust ... Echte relaties »
Je ongelukkigheid vervuilt niet alleen je eigen innerli... Je ongelukkigheid »
Bedenk dat je kijk op de wereld een afspiegeling is van je bewustzijn... Bedenk dat je kijk op de wereld »
Let erop dat je van binnen geen verzet, haat of negativiteit koestert. 'Heb j... Let erop dat je van binnen geen verzet, »
Besteed aandacht aan je pijn: blijf bij het verdriet, de angst, de ... Besteed aandacht aan je pijn: »
Echte verandering vindt in je plaats, niet buiten je. Ontdek het 'nu' in jezelf. Iedereen m... Echte verandering vindt in je plaats, niet buiten je. »
Zolang je geen toegang kunt krijgen tot de kracht van het 'nu', laat elke emotionele pijn die je erva... Zolang je geen toegang kunt krijgen tot de kracht van het 'nu', »
Het lichaam als fysieke vorm is een ongelooflijke misvatting van j... Het lichaam als fysieke vorm »
Al het lijden is een product van het ego en een gevolg van verzet. Innerlijk v... Al het lijden is een product van het ego »
Alle negativiteit heeft ontkenning van het heden als oorzaak. Onbehagen, vrees, spanning, stress, z... Alle negativiteit heeft ontkenning van het heden als oorzaak. »
Als je emotionele pijn ontkent, raken je daden, gedachten en relaties... Als je emotionele pijn ontkent, »
Zolang een deel van je zelfgevoel verbonden is aan je emotionele pijn, ... Zolang een deel van je zelfgevoel »
Blijf aanwezig, blijf bewust. Wees de steeds alerte beschermer van ... Blijf aanwezig, blijf bewust. »
Langdurige, bewuste aandacht verbreekt de band tussen het pijnlich... Langdurige, bewuste aandacht »
Als er zich een situatie voordoet die je aan moet pakken, is je optrede... Als er zich een situatie voordoet »
Uiterlijke omstandigheden waar verzet tegen opkomt, veranderen of verdwijnen heel snel do... Uiterlijke omstandigheden waar verzet tegen opkomt, »
Verlichting is niet alleen het einde van het voor... Verlichting »
Als het dwangmatig vlucht voor het 'nu' stopt, stroomt de vreude van 'zijn' i... Als het dwangmatig vlucht voor het 'nu' »
Word alchemist, Zet laagwaardig metaal om in goud, li... Word alchemist, »
Echte verlossing is vervulling, vrede, leven in al zijn volheid. Dat voelt niet als een voorbijgaande ... Echte verlossing is vervulling, vrede, leven in al zijn volheid. »
Werkelijke verlossing is bevrijd zijn van dwangmatig denken, van negativite... Werkelijke verlossing is bevrijd zijn »
Wat het huidige moment ook inhoudt, aanvaard het alsof het jouw keuze was. Eerst aanvaarden, dan doen. Werk alti... Wat het huidige moment ook inhoudt, aanvaard het alsof het jouw keuze was. »
Hoe laat je verzet los? Begin met te erkennen dat er verzet i... Hoe laat je verzet los? »
Overgave is de eenvoudige maar diepe wijsheid van meegeven met in plaats van verzet... Overgave is de eenvoudige maar diepe wijsheid »
Verzet je niet tegen je pijn. Geef je over aan het verdriet, de wan... Verzet je niet tegen je pijn. »
Als je je overgeeft aan wat is en zo helemaal aanwezig wo... Als je je overgeeft »
Als je je niet overgeeft, verhardt dat je psychische vorm, de schil van ... Als je je niet overgeeft, verhardt »
Overgave is volkomen verenigbaar met in actie komen, verandering in gang zetten en doelen ... Overgave is volkomen verenigbaar met in actie komen, »
Overgave is geen zwakte. Er zit grote kracht en spirituele mac... Overgave is geen zwakte. »
Door overgave komt er spirituele energie in deze wereld. Als je je opeens heel... Door overgave komt er spirituele energie »
Als je je niet kunt lostmaken uit een situatie en je kunt er ook niets aan doen, geb... Als je je niet kunt lostmaken uit een situatie »
Overgave is innerlijke aanvaarding van wat is zonder enig voorbehoud. Als je al wat... Overgave is innerlijke aanvaarding van wat is »