Orakels.net
Home Inspiratiekaarten De Engelen geven Antwoord

De Engelen geven Antwoord

De engelen geven antwoord is een hemels geschenk waarin de engelen je goede raad geven en je vragen beantwoorden. De 42 kaarten bieden je een spreuk van de dag, inspiratie voor innerlijke groei of een oplossing voor je problemen. Maak kennis met de hemelse boodschappers zelf. De engelen nemen je graag mee naar hun wereld, de wereld achter de wijze spreuken op de kaarten. Zij hopen spoedig met jou in gesprek te komen!

De verschillende inspiratiekaarten van 'De Engelen geven Antwoord'

Blijf niet in een crisis hangen Blijf niet in een crisis hangen. Ga er vlot, dapper en met geheven ... Blijf niet in een crisis hangen »
Breng orde in je leven, je relaties en al je hokjes en vakjes Breng orde in je leven, je relaties en al je hokjes en vakjes. Chao... Breng orde in je leven, je relaties en al je hokjes en vakjes »
De goddelijke liefde is oneindig, alomvattend en onvoorwaardelijk De goddelijke liefde is oneindig, alomvattend en onvoorwaardelijk. ... De goddelijke liefde is oneindig, alomvattend en onvoorwaardelijk »
De meeste mensen weten niet wat ze zeggen en wie hen ertoe aanzet De meeste mensen weten niet wat ze zeggen en wie hen ertoe aanzet. ... De meeste mensen weten niet wat ze zeggen en wie hen ertoe aanzet »
Elke dag is een kostbaar juweel Elke dag is een kostbaar juweel. Leef hem met trots, dankbaarheid e... Elke dag is een kostbaar juweel »
'Er valt niets aan te doen,' zegt iemand die niets wil doen 'Er valt niets aan te doen,' zegt iemand die niets wil doen. Je kun... 'Er valt niets aan te doen,' zegt iemand die niets wil doen »
Geluk vind je niet door je op geluk maar juist op de uitdagingen van het leven te richten en die aan te gaan Geluk vind je niet door je op geluk maar juist op de uitdagingen va... Geluk vind je niet door je op geluk maar juist op de uitdagingen van het leven te richten en die aan te gaan »
Geluk is de wereld zien in een regendruppel. Geluk is de wereld zien in een regendruppel. Het kleine draagt het ... Geluk is de wereld zien in een regendruppel. »
Gelukkig is wie de glimlach van God van God weerspiegelt Gelukkig is wie de glimlach van God van God weerspiegelt. Schenk de... Gelukkig is wie de glimlach van God van God weerspiegelt »
God straft niet en hemelse machten hebben noch de toestemming noch de mogelijkheid om leed te berokkenen God straft niet en hemelse machten hebben noch de toestemming noch ... God straft niet en hemelse machten hebben noch de toestemming noch de mogelijkheid om leed te berokkenen »
Humor: een lichtstraal uit de hemel. Humor: een lichtstraal uit de hemel. Waar de geest is, gaat het er ... Humor: een lichtstraal uit de hemel. »
Heb je je ergens schuldig aan gemaakt, erken dit dan voor jezelf, betreur het en probeer wat goed te maken is weer goed te maken Heb je je ergens schuldig aan gemaakt, erken dit dan voor jezelf, b... Heb je je ergens schuldig aan gemaakt, erken dit dan voor jezelf, betreur het en probeer wat goed te maken is weer goed te maken »
Het begin van alle bezinning is het naar binnen keren Het begin van alle bezinning is het naar binnen keren. Laat je bege... Het begin van alle bezinning is het naar binnen keren »
Je hoort de stem van je engel Je hoort de stem van je engel, ziet zijn wenk, voelt zijn werkzaamh... Je hoort de stem van je engel »
Je bent niet alleen een verre gelijkenis van God, in je binnenste ben je echt helemaal zijn evenbeeld Je bent niet alleen een verre gelijkenis van God, in je binnenste b... Je bent niet alleen een verre gelijkenis van God, in je binnenste ben je echt helemaal zijn evenbeeld »
Jij en je lichaam: beschouw elkaar als een stel dat samen door het leven gaat en vol liefde naar elkaar glimlacht Jij en je lichaam: beschouw elkaar als een stel dat samen door het ... Jij en je lichaam: beschouw elkaar als een stel dat samen door het leven gaat en vol liefde naar elkaar glimlacht »
Je relatie wordt er niet gelukkiger op door te eisen om gelukkig gemaakt te worden Je relatie wordt er niet gelukkiger op door te eisen om gelukkig ge... Je relatie wordt er niet gelukkiger op door te eisen om gelukkig gemaakt te worden »
Kijk naar je verleden zoals een tuinier naar zijn tuin: liefdevol verzorgt hij al het goede en het mooie, al het andere maakt hij vruchtbaar Kijk naar je verleden zoals een tuinier naar zijn tuin: liefdevol v... Kijk naar je verleden zoals een tuinier naar zijn tuin: liefdevol verzorgt hij al het goede en het mooie, al het andere maakt hij vruchtbaar »
Kijk bewust naar al het schone in de mens, de natuur en de kunst Kijk bewust naar al het schone in de mens, de natuur en de kunst. S... Kijk bewust naar al het schone in de mens, de natuur en de kunst »
Laat de tijd tot stilstand komen Laat de tijd tot stilstand komen. Adem diep in en ga een moment op ... Laat de tijd tot stilstand komen »
Loopt een relatie stuk en blijft die in het hart verdergaan Loopt een relatie stuk en blijft die in het hart verdergaan? Er zal... Loopt een relatie stuk en blijft die in het hart verdergaan »
Levendigheid betekent in relatie staan Levendigheid betekent in relatie staan. Afzondering leidt tot doods... Levendigheid betekent in relatie staan »
Met je spullen ga je voorzichtig om Met je spullen ga je voorzichtig om. Waarom niet ook met woorden en... Met je spullen ga je voorzichtig om »
Menigeen denkt genoeg te weten om te kunnen oordelen Menigeen denkt genoeg te weten om te kunnen oordelen. Aan wie alles... Menigeen denkt genoeg te weten om te kunnen oordelen »
Niet de weg is het doel, maar het doel is het doel Niet de weg is het doel, maar het doel is het doel. Houd dit voor o... Niet de weg is het doel, maar het doel is het doel »
Niet mijn maar Uw wil geschiede 'Niet mijn maar Uw wil geschiede' (Matth. 26:39). Naar Gods wil kun... Niet mijn maar Uw wil geschiede »
Ontdek in je verdriet de bron van inzicht, medeleven en liefdeskracht Ontdek in je verdriet de bron van inzicht, medeleven en liefdeskracht. Ontdek in je verdriet de bron van inzicht, medeleven en liefdeskracht »
Pas op voor de stress van bezinning Pas op voor de stress van bezinning. Het verstandige zusje van bezi... Pas op voor de stress van bezinning »
Sluit vrede met je ouders, met de wereld en met jezelf Sluit vrede met je ouders, met de wereld en met jezelf. Je zult dez... Sluit vrede met je ouders, met de wereld en met jezelf »
Troost te kunnen schenken is een kunst Troost te kunnen schenken is een kunst, maar een nog grotere kunst ... Troost te kunnen schenken is een kunst »
Uit het overwinnen van een crisis ontstaat een stil innerlijk geluk Uit het overwinnen van een crisis ontstaat een stil innerlijk geluk. Uit het overwinnen van een crisis ontstaat een stil innerlijk geluk »
Verlang niet het kortstondige geluk van de oplaaiende vlam Verlang niet het kortstondige geluk van de oplaaiende vlam, maar we... Verlang niet het kortstondige geluk van de oplaaiende vlam »
Verbinding is iets wat je aangeboden krijgt, een mogelijkheid Verbinding is iets wat je aangeboden krijgt, een mogelijkheid. Neem... Verbinding is iets wat je aangeboden krijgt, een mogelijkheid »
Vergeef je naasten als jezelf Vergeef je naasten als jezelf. Vergeef daarom allereerst jezelf! He... Vergeef je naasten als jezelf »
Verheug je over de rijkdom die jou gegeven is en om je heen is Verheug je over de rijkdom die jou gegeven is en om je heen is. Zol... Verheug je over de rijkdom die jou gegeven is en om je heen is »
Vraag jezelf af waarvoor je bereid zou zijn om te sterven Vraag jezelf af waarvoor je bereid zou zijn om te sterven. Dat is w... Vraag jezelf af waarvoor je bereid zou zijn om te sterven »
Vergeet niet dat de natuur erop wacht je te mogen troosten Vergeet niet dat de natuur erop wacht je te mogen troosten. Vergeet niet dat de natuur erop wacht je te mogen troosten »
Veel zielen nemen lijden op zich, omdat ze in de toekomst helpers en troosters willen worden Veel zielen nemen lijden op zich, omdat ze in de toekomst helpers e... Veel zielen nemen lijden op zich, omdat ze in de toekomst helpers en troosters willen worden »
Wie echt door een crisis heen is gegaan en er lichter uit is gekomen, zorgt ervoor dat ook anderen in hun leven weer iets te vieren hebben Wie echt door een crisis heen is gegaan en er lichter uit is gekome... Wie echt door een crisis heen is gegaan en er lichter uit is gekomen, zorgt ervoor dat ook anderen in hun leven weer iets te vieren hebben »
Zorg voor een stille plek en breng je gedachten tot rust Zorg voor een stille plek en breng je gedachten tot rust. De hemel ... Zorg voor een stille plek en breng je gedachten tot rust »
Zonde van elke dag waarin je niet minstens één keer gelachen, gehuild, je verwonderd of iets geschonken hebt Zonde van elke dag waarin je niet minstens één keer gelachen, gehuild... Zonde van elke dag waarin je niet minstens één keer gelachen, gehuild, je verwonderd of iets geschonken hebt »
Zoek je het goede en het ware? Zoek je het goede en het ware? Zoek het schone en daarin zul je het... Zoek je het goede en het ware? »