Orakels.net
Home Inspiratiekaarten Creatrix - Alles is mogelijk

Creatrix - Alles is mogelijk

Creatrix, Alles is mogelijk, is een verzameling universele verhalen van vrouwen. Melissa wil deze verhalen onder de aandacht brengen met behulp van dit kunstzinnige kaartspel dat je zeker zal motiveren.

De activeringskaarten dienen als leidraad voor 33 universele uitdagingen die vrouwen in hun leven ondervinden. Vrouwen kunnen dit spel gebruiken als een handig instrument voor inspiratie, bespiegeling, troost, aanwijzing, zelfhulp, onderzoek of gewoon in het dagelijks leven als een eenvoudige herinnering dat alles mogelijk is.

De verschillende inspiratiekaarten van 'Creatrix - Alles is mogelijk'

Cyclus van de maan Het trekken van deze kaart geeft aan dat het nodig is om iets te voltooien. Iets voltooien geeft ... Cyclus van de maan »
Vrije geest De vrije geest in jou zegt dat het tijd is om een hoge vlucht te nemen! Ontplooi jezelf door tijd... Vrije geest »
Diepgang Je kunt de open deur zien. Deze deur heeft zich nu voor jou geopend en je voelt de aantrekkingskr... Diepgang »
Begeleide reis Je wordt in een bepaalde richting gestuurd. Luister aandachtig. Jouw gidsen, de natuur en de aanw... Begeleide reis »
Wensen Wat zijn jouw wensen? Deze kaart moedigt je aan contact te maken met datgene dat je wilt, zodat j... Wensen »
Vreugde Kies je voor vreugde? Het is lastig om je weg naar vreugde te bewandelen als het leven er donker ... Vreugde »
Het web repareren Een situatie vraagt jouw aandacht. Doe een stap terug, kijk naar ingangen of zwakke plekken en on... Het web repareren »
Strijder Je krijgt een signaal om jouw strijdster op te roepen. Neem jouw moment om na te denken over jouw... Strijder »
Yogakat Aan jou de vraag de dingen weer in balans te brengen. Werk je te hard? Geef je zo veel dat er nie... Yogakat »
Verdediging Het is goed om jezelf te verdedigen of beschermen door gezonde grenzen te stellen. Maar, jezelf v... Verdediging »
Ik sla mijn vleugels uit De vraag aan jou luidt: neem een beslissing of maak een keuze die op geloof is gebaseerd. Maak ge... Ik sla mijn vleugels uit »
In dankbaarheid De volle maan herinnert je er aan dat het tijd is om met oprechte dankbaarheid de speciale mijlpa... In dankbaarheid »
Sta stevig in jouw kracht Kies er voor een standvastig, elegant, aangenaam en oprecht mens te zijn, dat leeft in het centru... Sta stevig in jouw kracht »
Healing Jij bent ontstaan uit liefde en bent nooit van het goddelijke gescheiden geweest. Deze kaart vraa... Healing »
Verbondenheid Heb je al eens ervaren hoe het voelt om je, met een partner, in een gezamenlijke creatie te bevin... Verbondenheid »
Jij hebt de sleutel in handen Gefeliciteerd! Jij hebt een persoonlijke taak in jouw leven volbracht. Geen tijd om uit te rusten... Jij hebt de sleutel in handen »
Vlinderzegeningen Ben je echt in staat jezelf lief te hebben? Wat is er goed aan jou? Neem de tijd om jouw prachtig... Vlinderzegeningen »
Elegante veranderingen Als je het moeilijk vindt om uit je veilige cocon tevoorschijn te komen, kun je als het ware in d... Elegante veranderingen »
Hoop Ben je vergeten om het licht van de hoop voor jezelf aan te laten? Op een bepaalde manier ben jij... Hoop »
Inspiraties Er wacht een boodschap op je in droomtijd... rust uit geliefd mens. Verwen jezelf! Verwijder je v... Inspiraties »
Ervaar de natuur Hoelang is het geleden dat je echt contact gemaakt hebt met de natuur? Al het natuurlijke heelt e... Ervaar de natuur »
Overdenkingen Deze kaart herinnert je er aan dat je aan zelfonderzoek moet doen. Datgene wat je uitzendt wordt ... Overdenkingen »
Maak je dromen waar Ben je momenteel niet met een nieuw idee bezig, dan wordt het tijd. Onderzoek nieuwe mogelijkhede... Maak je dromen waar »
Vrouw in de bron Betreed je innerlijke wereld met openheid, klaar om te ontvangen. Hier moet je een beslissing mak... Vrouw in de bron »
Avontuur Sta open voor een vlucht in het onbekende. Je wordt tot een avontuur opgeroepen! Het zou een lett... Avontuur »
Roep van de wildernis Word wakker, open je ogen en wees bewust. Jouw wilde vrouw roept je. Hoor je haar? Ze kan je wakk... Roep van de wildernis »
Samenwerking Hoe past het woord 'gemeenschappelijk' in jouw leven? Is er een idee of onderneming waarmee je al... Samenwerking »
CreŽer een gewijde plek CreŽer een gewijde privťruimte waar je contact maakt met jouw eigen 'ik' en met de Geest. In deze omg... CreŽer een gewijde plek »
Het diepe doordringen Je hebt misschien het gevoel dat je in een uitzichtloze situatie zit, alsof je je in een doodlope... Het diepe doordringen »
Gevonden schat Je bent op een zoektocht geweest. De plattegrond die je volgde voerde je vaak weer regelrecht ter... Gevonden schat »
Moeders schat Deze kaart geeft aan dat of jij geborgenheid nodig hebt, of dat iemand bij jou geborgenheid zoekt... Moeders schat »
Dromende oceaan De oceaan roept jou, uitverkorene. Het zoute water belichaamt een van de puurste essenties van de... Dromende oceaan »
Je bent geliefd Is er iets binnenin jou dat geen liefde kan aanvaarden? Heb je jezelf afgesloten voor de genegenh... Je bent geliefd »