Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Zeven van Lente

Elfen Tarotkaart - Zeven van Lente

Zeven van Lente

Beschrijving

Het is heilzaam en heel normaal om voor jezelf op te komen. Laat je niet door anderen van je overtuigingen en opinies afpraten. Jouw gedachten en gevoelens over wat juist is om te doen kloppen precies! Dit is niet het moment om bakzeil te halen of compromissen te sluiten. Het is wel een goed moment om heel attent te zijn op alles wat er om je heen gebeurt, zodat je van deze situatie kunt leren. Sta niet toe dat mensen met macht je intimideren. Kom op voor je rechten! Teken petities, bel de lokale autoriteiten, of doe mee aan een betoging om te laten zien hoeveel kracht er schuilt in samen sterk. De elf op de afbeelding is gekleed in het rood, waarmee ze haar passie voor haar missie laat zien, en haar houding maat duidelijk dat ze haar overtuigingen met vuur zal verdedigen!

Extra betekenissen

Een standpunt innemen. je positie verdedigen. Weten dat je gelijk hebt. Moed in tijden van tegenslag. Zelfverdedigingslessen of een assertiviteitscursus volgen, of fysiek sterker worden op de sportschool.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen