Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Zeven van Herfst

Elfen Tarotkaart - Zeven van Herfst

Zeven van Herfst

Beschrijving

De grootste schatten in het leven moeten vaak een tijdje groeien. Geef de hoop niet op nu het fruit aan de plant aan het rijpen is! je plannen lijken zich maar langzaam voort te bewegen, maar het tempo is hoger dan je denkt. Wees geduldig! Al snel zal de oogst klaar zijn, en kun je zien hoe succesvol je bent geweest. Terwijl je wacht tot je plannen rijpen, is dit een goed moment om eens na te denken over je voortgang tot nu toe. Bedenk welke verbeteringen of aanpassingen je een volgende keer zou kunnen aanbrengen. Een jonge elfenboer wacht geduldig tot het gewas rijp is. Ondertussen mijmert hij over hoe hij zich het best kan bezighouden tot het tijd is om te oogsten.

Extra betekenissen

Toewijding. Langzame maar meetbare vooruitgang. Een te verwachten toename in inkomsten. Tijd voor een korte pauze. Je zonder reden zorgen maken.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen