Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Zes van Zomer

Elfen Tarotkaart - Zes van Zomer

Zes van Zomer

Beschrijving

Ach, de magie van de kindertijd! Gezien door de ogen van een kind wemelt de aarde van vreugdevolle en wonderbaarlijke gebeurtenissen. Deze kaart vraagt je weer in contact te treden met die zonnige kijk op de wereld, die nog steeds in jou leeft. Herinneringen of mensen uit je verleden kunnen terugkeren in je leven, en brengen betoverende verrassingen met zich mee! Ervaringen uit je kindertijd of van toen je jonger was kunnen onverwacht inspiratie bieden voor je huidige situatie. Denk terug aan momenten in je leven die leken op waar je nu mee te maken hebt. Kijk goed hoe je dat toen aanpakte en hoe je wat je toen hebt geleerd nu kunt gebruiken. Let er goed op dat je het verleden juist beziet, zonder er een positieve of negatieve draai aan te geven. Twee jonge elfen zitten samen te genieten van de verhalen die ze met elkaar delen. Misschien zijn het gelukkige herinneringen van lang geleden... of misschien zijn het dingen die nog maar net gebeurd zijn!

Extra betekenissen

Kinderen of de kindertijd. Smachten naar het verleden. Het opnieuw aanhalen van oude vriendschappen of liefdesrelaties. Gebeurtenissen die herinneringen naar boven brengen. Kinderlijke onschuld. Goede vrienden worden.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen