Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Zes van Winter

Elfen Tarotkaart - Zes van Winter

Zes van Winter

Beschrijving

Er komen positieve veranderingen aan! De lastige periode vervaagt nu je je voorbereidt om uit te varen naar zonniger oorden en gelukkiger kusten. Laat je problemen achter, en zet je koers uit naar de toekomst. Laat je frustratie over ongemakken of ellende uit het verleden los, en omhels de nieuwe dageraad! Reizen, vooral over water, kan onderdeel van je toekomst zijn. Of je reis kan een metaforische zijn. Kansen om te verhuizen of van standplaats te veranderen zouden heel gunstig voor je kunnen zijn. Een elf stuurt zijn bootje naar het dorpje in de verte. Hoewel er nog ijs drijft in het water, straalt het beeld de warmte uit die de toekomst al in zich draagt.

Extra betekenissen

Het leven gaat door. je problemen onder ogen zien zodat ze je niet langer hinderen. Een welkome opluchting. Een nieuwe woonplaats kiezen.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen