Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Zes van Lente

Elfen Tarotkaart - Zes van Lente

Zes van Lente

Beschrijving

Gefeliciteerd, goed gedaan! Dit is niet het moment om verlegen of nederig te zijn. Zelfs als je normaal geen aandacht zoekt, is het nu heel gezond om je te wentelen in de gloed van je prestaties. Geef mensen de kans om de prachtige dingen die je hebt gecreŽerd te zien. Wees zichtbaar en hoorbaar wat betreft je overtuigingen. Maak je unieke talenten en passies kenbaar. je bent een rolmodel en laat anderen zien wat mogelijk is. Er is heerlijk nieuws naar je onderweg. Het kan een promotie zijn, een nieuwe kans op werkgebied, of zelfs een prijs. Positieve erkenning van je harde werken is in aantocht. Op de kaart staat iemand die grootse prestaties heeft geleverd. Eenhoorns symboliseren zuiverheid van gedachte, en de rode rozenblaadjes staan voor passie en toewijding. Geen wonder dat ze zo'n succes heeft!

Extra betekenissen

Succes! Prijzen of beurzen ontvangen. In de belangstelling staan. Een aanbod van een bijzonder succesvol persoon om je te helpen. Slimme keuzes.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen