Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Zes van Herfst

Elfen Tarotkaart - Zes van Herfst

Zes van Herfst

Beschrijving

Het delen van het succes waarmee je bent gezegend is van wezenlijk belang. Wanneer jij geeft aan hen die het nodig hebben, geeft de hemel terug aan jou! Geven hoeft niet alleen in de vorm van geld. Veel mensen kunnen jouw tijd goed gebruiken, als vrijwilliger. Misschien heb jij goede adviezen te geven of kun je je kennis of ervaring delen met een leerling. Wees verstandig wanneer je geeft. Het is belangrijk zeker te weten dat de organisatie die je steunt een goede naam heeft en oprecht en goed werk doet. Doe onderzoek, of vraag God, de engelen en de elfen je duidelijke boodschappen te sturen over welke organisaties je kunt vertrouwen. Een welvarende elf deelt haar rijkdom met de elfen om haar heen. Haar vriendelijkheid is bewonderenswaardig zolang ze verstandig geeft.

Extra betekenissen

Evenwicht tussen geven en nemen. Geven wat echt nodig is. Rijkdom delen. Tienden geven. Geld voor vervolgstudie of bijscholing.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen