Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Vijf van Zomer

Elfen Tarotkaart - Vijf van Zomer

Vijf van Zomer

Beschrijving

Er is veel serene schoonheid in het leven. Maar dat soort vredigheid zie je snel over het hoofd wanneer je gefocust bent op de dingen die je ongelukkig maken. Laat negatieve situaties los, en keer terug naar je eigen innerlijke vrede. Zorg ervoor dat je gedachten altijd gericht zijn op positieve uitkomsten. Visualiseer het heden en de toekomst zoals jij die wilt manifesteren, en vergeet het verleden. Als je de behoefte hebt om te rouwen om een verlies, aarzel dan niet je te wenden tot de mensen om je heen die van je houden en je kunnen helpen op een gezonde manier te herstellen. Neem afstand van de negatieve emoties van anderen. Melodramatische mensen en situaties cultiveren gevoelens als spijt en angst, wat jou niet helpt het leven te leiden dat je verlangt, vaak je geen zorgen betere dagen zijn in aantocht. De elf maat zich duidelijk zorgen over iets wat op de kaart net buiten beeld valt. Ze staat gereed om weg te vliegen, maar misschien zou ze beter even rustig kunnen nadenken.

Extra betekenissen

Het vergeven van fouten uit het verleden, Iets positiefs overhouden aan een moeilijke situatie. Alle mogelijkheden zien.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen