Orakels.net
Home Tarot Elfentarot Elfen Tarotkaart Vijf van Herfst

Elfen Tarotkaart - Vijf van Herfst

Vijf van Herfst

Beschrijving

Wanneer je een moeilijke tijd doormaakt is er altijd een manier om hulp te ontvangen: vraag om goddelijke leiding! God, de engelen en de elfen zijn altijd nabij, en wachten op jouw verzoek om hulp. Hulp kan onverwacht verschijnen en je precies dat geven wat je nodig hebt. Kijk uit naar tekenen hoe je het beste verder kunt gaan. Magische boodschappen verschijnen overal — op elk moment van elke dag — als jij maar vraagt of ze je duidelijk mogen worden! Door je te richten op het negatieve of op de dingen in je leven die je ongelukkig maken, zorg je ervoor dat er meer moeilijkheden zullen opdoemen. Dit zijn zogeheten zelf vervullende voorspellingen. Houd je gedachten positief en gericht op dat wat je wel wilt! Een kleine elfenjongen is wijs genoeg om om hulp te vragen wanneer hij die nodig heeft.

Extra betekenissen

Je zorgen maken om financiële zaken. Een slecht moment voor een verandering van werk. Denken dat je alleen bent, terwijl dit niet het geval is. Gezondheidsproblemen.

Elfen Tarotkaarten kopen?

Elfentarotkaarten
Elfen Tarotkaarten

De elfen zijn natuurengelen die ons bijstaan bij aardse zorgen, en helpen ons onder andere met het vergroten van ons zelfvertrouwen en ons geloof dat wij een positieve verandering in de wereld teweeg kunnen brengen.

De 78 betoverende kaarten van dit deck helpen je 'jouw onzichtbare kroon te dragen' en je levensdoel te vervullen.

Elfen Tarotkaarten kopen